[XTRV-7.11.9/10 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 10/11 21:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H vasiliki_g2425 έγραψε:
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Ο/H gaiosgf έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H vasiliki_g2425 έγραψε:
Το script εγκατάστασης έχει παραμανω η αρωματισμένη... -
Ο/H gaiosgf έγραψε:
Οπότε σε μια απο τις επόμενες Παρασκευές θα έχετε διαθέσιμη μόνο arΩma. Οπότε ναι, όσοι μέχρι τώρα φλασάρουν XTRV θα φλασάρουν την arΩma. -
Γνωριζω τις διαφορες των δυο ρομ, ειμαι απ τους διαβασμενους (θελω να πιστευω), απλα αναρωτιεμαι αν η μεταβαση σε οσους εχουν xtrv, θα γινει αυτοματα ή χειροκινητα.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
απλα αναρωτιεμαι αν η μεταβαση σε οσους εχουν xtrv, θα γινει αυτοματα ή χειροκινητα.
-
-
Κατ' αρχήν θέλω να γράψω τις ευχαριστίες μου στην ομάδα για την υπέροχη δουλειά!
Κατά δεύτερον, επειδή για κάποιο καιρό τώρα δε λαμβάνω ειδοποιήσεις από τη σελίδα στο μέιλ θα ήθελα να παρακαλέσω τους διαχειριστές να το κοιτάξουν οπότε μπορέσουν.
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια! -
Ο/H Emmanouil Syrengelas έγραψε:
Κατά δεύτερον, επειδή για κάποιο καιρό τώρα δε λαμβάνω ειδοποιήσεις από τη σελίδα στο μέιλ θα ήθελα να παρακαλέσω τους διαχειριστές να το κοιτάξουν οπότε μπορέσουν.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Emmanouil Syrengelas έγραψε:
-
καλησπέρα
xiaomi Redmi 3 pro
κατά την προσπάθεια αναβάθμισης μεσω twrp το κινητο κόλλησε με το λαμπάκι να αναβοσβήνει κόκκινο
μπαινει σε fastboot
φορούσε την προηγουμένη arwma
αλλα στην εγκατάσταση δεν μου εβγαλε να κανω wipe και ......
πήγε άμεσος στην εγκατάσταση
παρακαλώ την βοήθεια σας τι να κανω -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0