πως
[XTRV-7.11.9/10 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 10/11 21:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
αυτό το αρχείο δεν μπορώ να το κατεβάσω minimal_adb_fastboot_v1.3.1.zip
και την συσκευει δεν την βλέπω Διαχείριση Συσκευών -
Το αρχείο κατέβασέ το από εδώ.
Έχεις εγκαταστήσει drivers στον υπολογιστή σου?
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ποια windows έχεις?Open-source is the future -
είχες δίκαιο..... Device unlocked: false ...
τωρα τη κανω -
Κοίτα αν έχεις ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα και δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με τη ρομ που έχεις τώρα ==>Ξεκλείδωμα του Bootloader. Αν ξεκλειδώσει βάζεις fastboot rom με το MiFlash.
Αλλιώς δοκίμασε αυτό ==> Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot).
Αν δεν δουλέψει τίποτα από αυτά πρέπει να δοκιμάσεις με καλώδιο (deep flash cable) και αν δεν δουλέψει ούτε αυτό πρέπει ν'ανοίξεις τη πλάτη του κινητού και να κάνεις το λεγόμενο test point.Open-source is the future -
Την πλάτη την έχω ανοίξει
-
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Κοίτα αν έχεις ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα και δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με τη ρομ που έχεις τώρα ==>Ξεκλείδωμα του Bootloader. Αν ξεκλειδώσει βάζεις fastboot rom με το MiFlash.
Αλλιώς δοκίμασε αυτό ==> Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot).
Αν δεν δουλέψει τίποτα από αυτά πρέπει να δοκιμάσεις με καλώδιο (deep flash cable) και αν δεν δουλέψει ούτε αυτό πρέπει ν'ανοίξεις τη πλάτη του κινητού και να κάνεις το λεγόμενο test point.
δοκιμασα αυτό αλλα μου ανοίγει μια άλλη σελίδα για να κανω ξεκλείδωμα /?????
=============== Νοε 13th 2017, 8:23am ===============
Ο/H kostas1alina έγραψε:
-
Καλημέρα το 4G εικονίδιο άλλαξε σε LTE μετά απο την αναβάθμιση είναι έτσι για υπάρχει πρόβλημα ευχαριστώ
-
-
Παιδιά καλημέρα. Μήπως έχει βρει κανείς καμιά λύση για την εμφάνιση των ειδοποιήσεων? Εννοώ να απενεργοποιείται αυτή η ηλίθια ιδέα των δύο δαχτύλων. Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να διορθώνει τα πράγματα? Έχω δοκιμάσει τα πάντα...Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για εμένα είναι από βασικότερα φάουλ της xiaomi.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0