Καλησπέρα στην ομάδα. Eίμαι καινούργιος εδώ αλλά εδώ και τέσσερις μήνες είχα το Redmi Note 4X. Hμουν αρκετά ικανοποιημένος από το κινητό αν και είχα μόνο ένα πρόβλημα δεν έπιανε 4G αλλά δεν το έψαξα ποτέ. Αλλα τώρα μου το κλέψανε και έχω μπει στη διαδικασίανα πάρω άλλο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η διαφορά το Note 4X με το Note 4. Εχω αποφασίσει πώς θα έχει Snapdragon Γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αυτονομία του περισσότερο αλλα θελω και να πιανει 4G. Το βασικο ερωτημα ειναι ποια η διαφορα μεταξύ τους ωστε να εχουν διαφορα στην τιμη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Redmi note 4 ή 4x?
- Απαντήθηκε
-
-
Εδώ θα δεις τα χαρακτηριστικά των διαφόρων μοντέλων της σειράς. Μη δίνεις τόσο σημασία στη διαφορά 4 και 4Χ, γιατί όπως θα δεις υπάρχουν αντίστοιχα μοντέλα και με mtk επεξεργαστή και με snapdragon. Σε ενδιαφέρει το μοντέλο με τον snapdragon και την 800άρα μπάντα, αν ήταν αυτό το πρόβλημά σου στο θέμα του 4G, global version και με κωδικό 2016102
-
Σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου για τη βοήθεια!!! Αυτο θα παρω τελικα. Και τελος να πω πως περα απο το θεμα του 4G το κινητο ηταν ενα μικρο τερας και γιαυτο δεν θελω να αλλαξω!
-
-
Το πρόσεξα αργότερα αλλά Το διόρθωσα!
-
Μην αγχώνεσαι και η ίδια εξάλλου με τόσους άνδρες εδώ μέσα το μόνο που δεν την έχω ακούσει ακόμα να λέει που είσαι ρε παλιόσειρά
-
Καλησπέρα σας
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.
Μια φίλη μου ζήτησε να της προτείνω ένα καλό κινητό μέχρι 100 ευρώ εν οψη black Friday.Αφου έριξα μια ματιά στα γνωστά μεγάλα καταστήματα, βρήκα το Redmi 4A στα 99.Απ'τη στιγμή όμως που μου δωσε το ΟΚ για κάτι παραπάνω , προσπαθώ να την πείσω για κάτι ακόμα παραπάνω και με 160 ευρώ να πάρει το Redmi Note 4 3/32.Τώρα έχω 2 θέματα:
1ον Υπάρχει σε αυτά τα χρήματα κάτι γενικά καλύτερο(δε νομίζω, αλλά ρωτάω)
2ον Ψάχνοντας ... ζήλεψα και σκέφτηκα μήπως να δώσω το δικό μου Redmi Note 3 Pro του θέματος στη γυναίκα μου και να πάρω για μένα το Redmi Note 4 4/64.Ρωτάω γιατι κάπου διάβασα ότι παρόλο που το 4 είναι πιο καινούργιο, το 3 Pro έχει καλύτερο επεξεργαστή(;) και δεν έχει να ζηλέψει γενικά και πολλά από τον διάδοχο.Μήπως δηλαδή αφού δεν πολυκαίγομαι , να πάρω του χρόνου το 5;
Ευχαριστώ -
1. Στη σειρά redmi4*, αν παραμείνει εκεί, θα πρότεινα να δει και το redmi 4x. Φυσικά το redmi note 4 (με snapdragon επεξεργαστή/mido) είναι πιο αναβαθμισμένη περίπτωση.
2. To Redmi note 3 pro έχει όντως πιο γρήγορο επεξεργαστή που όμως είναι πιο παλιάς τεχνολογίας και στα 28nm. Ο επεξεργαστής του mido είναι στα 14nm και σε συνδιασμό με την μικρότερη ισχύ του, δίνει πολύ καλύτερη αυτονομία. Επίσης το δεύτερο είναι με android 7 ενώ το πρώτο έχει μείνει σε android 6. Παρόλα αυτά, όντως δεν είναι -κατά τη γνώμη μου- μεγάλη αναβάθμιση και αν δεν υπάρχει λόγος, μπορεί και να μην γίνει.
Στην ειδική βέβαια περίπτωση που θα αναβαθμιστούν 2 άτομα (εαν περάσει στη σύζυγο) είναι μια άλλη περίπτωση και εκεί αξίζει να το σκεφτείς -
Καταρχήν ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση
Μόλις τώρα είδα ότι το 4X με Snapdragon βγαίνει και σε ροζάκι, ενώ στα χαρακτηριστικά δε βλέπω γενικά διαφορές από το 4(σκέτο),για την ακρίβεια δε βλέπω καμία διαφορά μεταξύ των 3/32 μοντέλων.
Παίζει να είναι διαφορετικά ως προς τη rom; Απ'όσο διάβασα, δεν υπάρχει 4X Global Version.Η έκδοση που κυκλοφορεί θα παίρνει εύκολα OTA αναβαθμίσεις;Το κινητό προορίζεται για άτομο που δεν πρόκειται να ασχοληθεί με custom rom και τέτοια.
Και πάλι ευχαριστώ -
-
-
Ο/H duckino έγραψε:
μια κι έχεις κι εσύ την ίδια συσκευή, ποια rom φοράς;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-