Διαφήμιση

"Φουσκωμένη" οθόνη σε Redmi 3 pro

• Απαντήθηκε
    • "Φουσκωμένη" οθόνη σε Redmi 3 pro

Καλησπέρα σας! Είμαι κάτοχος ενός Redmi 3 Pro περίπου 1,5 χρόνο, παρατήρησα εδώ και περίπου 20 μέρες ότι η οθόνη μοιάζει να έχει φουσκώσει. Κοιτάζοντας το κινητό από το πλάι, η οθόνη στη μέση περίπου κάνει μια ελαφριά κούρβα, ενώ φαίνεται πιο έντονα αν δω το σημείο από ψηλά και διαγώνια, όπου όταν είναι ενεργή η οθόνη φαίνεται μια σχισμή με φως. Σαν να έχει ξεκολλήσει λίγο η οθόνη από το πάνελ, σαν να έχω βάλει μεμβράνη και σε εκείνο το σημείο να έχει σηκωθεί. Ελπίζω να το περιγράφω επαρκώς!
      Επίσης εδώ και περίπου ένα μήνα η απόδοση της μπαταρίας έχει βουτήξει. Χωρίς να έχω αλλάξει τη χρήση, από εκεί που το φόρτιζα ανά 3 μέρες περίπου, πλέον το φορτίζω κάθε μέρα και καμία φορά και 2 φορές μέσα στη μέρα. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με το προηγούμενο θέμα, αλλά το αναφέρω. Να σημειώσω ότι σε αυτό το διάστημα δεν έχω αλλάξει κάτι στο κινητό (πχ ρομ, εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής κλπ). Επίσης να σημειώσω ότι παρόλα όσα είπα, δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η απόδοση του κινητού, ως προς την ταχύτητά του, ενώ και η οθόνη, ακόμα και στο προβληματικό σημείο, λειτουργεί κανονικά η αφή.
      Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να αντιμετωπίσω κάτι από αυτά, είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα ή πάω για αλλαγή κινητού;
      Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    • Μπορεί να έχει φουσκώσει η μπαταρία που είναι το πιθανότερο, άνοιξε το να το επιβεβαιώσεις κίνδυνος εκρήξεις.
    • Μήπως το φούσκωμα στην οθόνη το προκαλεί η φουσκωμένη μπαταρία από πίσω ?
      Από αυτονομία πως πάει η συσκευή σου ?

Μία φωτογραφία πάντως θα βοηθούσε πολύ :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! Η αυτονομία του έχει μειωθεί δραματικά θα έλεγα! Για παράδειγμα, το φορτίζω στο 100%, το βγάζω από το ρεύμα, δεν το ακουμπάω κυριολεκτικά για μια ώρα περίπου και έχει ήδη πέσει στο 80%!! Πολύ λογικό αυτού που αναφέρετε για φουσκωμένη μπαταρία, απλά είχα την εντύπωση ότι είχε φουσκώσει μόνο το "τζαμάκι", να το πω έτσι, της οθόνης. Τράβηξα 2 φώτο, ελπίζω να φαίνονται σωστά.
      Images
      • IMG_20171111_232508.jpg

310,82 kB, 1.290×725, viewed 262 times
      • IMG_20171111_232547.jpg

433,42 kB, 1.498×842, viewed 335 times
    • Φίλε μου κατά 99,9% είναι πρόβλημα με την μπαταρία ( έχει φουσκώσει) αν δεν πιάνουν τα χέρια σου και προς αποφυγήν ζημιάς, πήγαινε σε κατάστημα που κάνουν service να το ανοίξουν, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εκρήξεις εφόσον έχεις θέμα με την μπαταρία και είναι σε λειτουργία το κινητό σου.
    • Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα το κάνω άμεσα. Η αλήθεια είναι ότι δοκίμασα να ανοίξω τη μπαταρία αλλά δεν τα καταφέρνω! Θα το πάω έξω. Δύο τελευταίες ερωτήσεις: α) όταν αντικαταστήσω τη μπαταρία, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ξανακολλήσω τη σχισμή ή θα πέσει μόνο του; β) τι μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα στη μπαταρία μετά από 1,5 χρόνο περίπου; Γενικά το προσέχω, χωρίς άτσαλη χρήση και τρόπο φόρτισης, έχοντάς το πάντα σε θήκη.
      Ευχαριστώ και πάλι!
    • Στείλε μήνυμα στον @thanos485 πρόσφατα άλλαξα μπαταρία στο δικό μου Kenzo δεν είναι official η μπαταρία το τονίζω, την έχω καμία 15 αρια μέρες δεν ήμουν ευχαριστημένος αλλά μόλις πέρασα την official developer την προηγούμενη και αυτήν εδώ 9 7.11.10 Beta το κινητό πετάει από αυτονομία με sot 6,5 ως 7,5 ώρες με GPS, 4G, και data η wifi μιλάμε ότι το κινητό ξανά γεννήθηκε.

=============== Νοε 12th 2017, 12:06am ===============
      Αν δεν έχει καβαντζα άλλη να σου στείλει link από που την πήρε, πιθανόν στην αγορά Να υπάρχει και official μπαταρία αλλά θα έλεγα αν έβρισκες μόνο το τονίζω από αξιόπιστο κατάστημα με 100% αξιολόγηση και όχι από παπατζηδες.

=============== Νοε 12th 2017, 12:13am ===============
      Δες sot αυτήν την στιγμή και λόγω δουλειάς το σκίζω κάθε μέρα το κινητό έτσι
    • Διαφήμιση
    • Η μπαταρία δεν είναι ακριβή περίπου στα 10 € αλλά δεν ξέρω αν έχεις άλλο να κάνεις τη δουλειά σου μέχρι να σου έρθει. Αυτό καλά θα είναι να μην το δουλεύεις μέχρι να την αλλάξεις γιατί μπορεί να πάρει φωτιά.

αυτή είναι σαν του @derveni από το ali express

υπάρχει και στο skroutz περίπου στα 18€

• Ανοίξτε το πρώτα βρε ..
      Μπορεί απλά να στράβωσε από μια τσέπη αι γι αυτό να ειναι έτσι.
      Άλλωστε πιο εύκολα πετάει το πίσω καπάκι η μπαταρία παρά φουσκώνει την οθόνη (αυτό δεν ειναι κανόνας βέβαια)

• Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις! Κατάφερα να το ανοίξω, όντως η μπαταρία είναι φουσκωμένη και μόλις έβγαλα το καπάκι η οθόνη όντως "κάθισε" στη θέση της! Παρήγγειλα ήδη από Ελλάδα στα 18€ με παράδοση μέσα σε 1-3 μέρες, γιατί δεν έχω άλλη συσκευή. Μέχρι τότε το ανοίγω για λίγες ώρες μέσα στη μέρα!! Σας ευχαριστώ και πάλι!