windows 7 64bit!το διαβασε τωρα που flashara το τwrp 3.2 με το 3.0 το ευροπαικο τιποτα!τωρα θα περασω παλι την ρομ το θεμα ειναι γιατι μου ελεγε στην καμερα οτι δεν εχω καρτα sd?
[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
παιδια καλημερα, απο την στιγμη που εβαλα miui 9 δεν μπορω να ρυθμισω το led των ειδοποιησεων για messenger και αλλες εφαρμογες!λιγη βοηθεια παρακαλω!? mi5s
bty @gkalen εβαλα την rom με factory reset τελικα!(ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!) -
-
-
Καλησπέρα .
Απο που μπορώ να κατεβάσω την τελευταία Ελληνική stable rom (ή όποια εσείς πιστεύετε)για το κινητό μου xiaomi redmi note 4 3gb/32gb ,μπορείτε να με βοήθήσετε ; -
Όλες οι ROM για τις συσκευές είναι εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/365
Αν η συσκευή σου έχει Snapdragon επεξεργαστή πας για το MIDO, ενώ αν έχει MediaTek πας για το Nikel. -
Εδω και κατεβάζεις για mido, αν έχεις 8 πηρυνο και Mikel αν είναι 10πηρυνο.
[Ενημέρωση 03/02/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! -
-
-
Απο αυτες τις τρείς στην σελίδα που βρέθηκα ,ποιά δουλεύει πιο σωστά στο κινητό ;
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-Redmi-Note-4-4X-Nikel/ -
-
Ευχαριστώ