Καλησπερα εχω ενα θεματακι με την μπαταρια στην τροφοδοσια αργει παρα πολυ κανει δυομιση ωρεσ να τελειωσει και το φορτιζω με τον αυθεντικο φορτιστη της εταιριας εχω περασμενη τη arΩma 9.2.1.0 στο nikel και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα στις εφαρμογες καμια ιδεα κανεις τι φταιει??? εχω κανει και επανεκινησεις το κινητο
[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
@Kostas Kiriakidis Δηλαδή πιο παλιά έκανε λιγότερη ώρα? Για τι % μιλάμε, από πόσο ως πόσο?Open-source is the future
-
Ο/H kinezakias έγραψε:
Καλησπέρα.Πότε περίπου αναμένεται η νέα stable;
-
@gkalen το flash player με ποιους browsers μπορεί να δουλέψει;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
@pechr
Εγώ προτιμώ τον dolphin , αλλιώς οποιοσδήποτε άλλος που υποστηρίζει flash player .. δεν έχω ψάξει ποιοι browser υποστηρίζουν flash player , λογικά θα υπάρχουν κι άλλοι .. -
καλησπέρα ομάδα έκανα μεταφορά από την ελληνική aroma dev rom μας στην global stable official rom 9.2.4.0 με Fastboot Update μέθοδο και θέλω να βάλω την ελληνική μας aroma stable, έκανα την αλλαγή στο προφίλ μπορεί ο διαχειριστής μας να μου στείλει την τελευταία vip με τα ota updates stable rom ευχαριστώΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@pechr
Εγώ προτιμώ τον dolphin , αλλιώς οποιοσδήποτε άλλος που υποστηρίζει flash player .. δεν έχω ψάξει ποιοι browser υποστηρίζουν flash player , λογικά θα υπάρχουν κι άλλοι ..
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H apo.stam έγραψε:
Ο/H kinezakias έγραψε:
-
Ο/H kinezakias έγραψε:
Ο/H apo.stam έγραψε:
Ο/H kinezakias έγραψε:
-
Gia Redmi 3 pro uparxei?