[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
@Mower
Εφόσον είσαι ξεκλειδωτος και φοράς xtrv τότε απλώς κάνεις εγκατάσταση από το twrp .. εννοείται ότι από stable σε developer ή το αντίστροφο θα χρειαστεί και factory reset , για απλό update από την miui8 σε miui9 απλώς κάνεις εγκατάσταση τη miui9 .. -
Ξεκλειδωτος ειμαι και φοραω ηδη stable εκδοση xtrv ελληνικη 8.5 Αρα παω σε update απλα. Ευχαριστώ γισ την βοήθεια
=============== Νοε 25th 2017, 11:01pm ===============
Περασα την Miui 9 XTRV stable στο mi 6 ως update πανω απο την 8.5 ως αναβάθμιση. Αρχικα εχω προβλημα με την αναπαραγωγή βίντεο. Δεν παιζει κανενα βιντεο βγαζει ολο αφαλμα και εβαλα αναγκαστικα αλλο λογισμικό παραγωγής απο το playstore. Ως δεύτερη απορία που εχω δεν βρίσκω την λειτουργία που βάζεις 2 εξτρα εφαρμογές να τρεχουν μαζι και να χωρίζεται η οθονη στα 2 και να τις βλεπεις μαζι. Παραδειγμα youtube και μια αλλη εφαρμογή μαζι. Καμια ιδεα κάποιος?? -
-
Με αυτον τον τροπο δουλεύει το split screen. Εγω δοκίμαζα όπως στα lg g6 :-p
Παντως το προβλημα με τον video player που κρασαρει παραμένει. Με αλλη εφαρμογή παίζει βιντεο κανονικα. Και κατι ακομα που παρατήρησα. Στις επιλογες για σβησιμο οθονης με το double tap ενω το εχω ενεργοποιήσει δεν λειτουργεί. Ενω για να αναψει η οθονη αναβει κανονικα με double tap. Εβαλα και εκει αλλη εφαρμογή απο το playstore και δουλεύει κανονικα και για τις 2 επιλογές -
-
χαιρετώ την παρεα του φορουμ,να αναφερω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω.μετα απο αναβαθμιση στην τεηλευταια ρομ, και φλασαρισμα του supersu δεν γινεται ρουτ στη συσκευη redmi 4x.ιδεες μηπως κανείς?
η διαδικασια φλασσαρισμα της νεας ρομ 9.1 πανω απο την προηγουμενη 8.5 με καθαρισμα μονο dalvick/cache και προς το παρον κανενα προβλημα στις λιγες ωρες λειτουργίας -
-
Ο/H tasos01 έγραψε:
Απο τη stable 8.5... σε stable 9.0... ή 9.1... με ή χωρίς factory reset .. εχω το Xiaomi_Mi-5S_Plus
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έγινε η αναβάθμιση
-
-
Ο/H kparis έγραψε:
χαιρετώ την παρεα του φορουμ,να αναφερω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω.μετα απο αναβαθμιση στην τεηλευταια ρομ, και φλασαρισμα του supersu δεν γινεται ρουτ στη συσκευη redmi 4x.ιδεες μηπως κανείς?
η διαδικασια φλασσαρισμα της νεας ρομ 9.1 πανω απο την προηγουμενη 8.5 με καθαρισμα μονο dalvick/cache και προς το παρον κανενα προβλημα στις λιγες ωρες λειτουργίας
Εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Και root είμαι και δουλεύουν χωρίς προβλήματα οι εφαρμογές των τραπεζών (με το supersu, μου απενεργοποιούσε την αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος)Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια