Εγκαταστάθηκε σε mi4c με απλό update από την 8.5. Εντυπώσεις εξαιρετικές. Με μια πρώτη ανάγνωση, το wifi σήμα είναι πιο δυνατό, οι εφαρμογές ανοίγουν γρηγοροτερα και γενικά παρατηρώ μια πιο smooth λειτουργία. Οι όποιες αλλαγές του miui 9 είναι προς τα καλύτερο. Τις επόμενες μέρες οριστικά συμπεράσματα, κυρίως ως προς τη διαχείριση της μπαταρίας. Πολύ καλή δουλειά παιδιά...
[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
παιδια την βοηθεια σας ουτε το magisk κανει εγκατασταση βγαζει σφαλμα κατα το φλασσαρισμα
-
Ανέβασε screenshot από το, twrp με το σφάλμα που βγάζει. Για να πάρεις screenshot από το twrp πάτα volume down + Power
Redmi Note 3 pro -
εδω η φωτο απο twrp
-
-
Ο/H kparis έγραψε:
εδω η φωτο απο twrp
Αν ναι το έγκανες απεγκετάσταση από την εφαρμογή του πριν προσπαθήσεις να κάνεις Flash το Magisk ? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H kparis έγραψε:
εδω η φωτο απο twrp
-
Κάνα δυο bugs που έχω εντοπίσει σε santoni: λεπτομέρειες στη μετάφραση όπως πχ Στην αναπάντητη κλήση λέει missed call η στο άλμπουμ των φωτό λέει today. Επίσης το led notification παρότι το έχω βάλει από τις ρυθμίσεις λευκό αυτό ανάβει ότι χρώμα θέλει κάθε φορά στις ειδοποιήσεις διαφόρων εφαρμογων. Στα λοιπά άψογη.
-
-
Ρε παιδιά στην miui9 που βρίσκεται η επιλογή για αυτόματο DND σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας? Θέλω πχ το βράδυ να ενεργοποιείται αυτόματα στις 12 το βράδυ το dnd και να απενεργοποιείται ξανά το πρωί... δεν το βλέπω πουθενά στις ρυθμίσεις
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
Επίσης το led notification παρότι το έχω βάλει από τις ρυθμίσεις λευκό αυτό ανάβει ότι χρώμα θέλει κάθε φορά στις ειδοποιήσεις διαφόρων εφαρμογων
Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)