[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
Εμείς σαν VIP που βάλαμε την stable σε santoni από τις 20/11/17 χρειάζεται να κάνουμε κάτι?
Αυτή είναι η πρώτη δοκιμαστική διανομή, και σταδιακά όλες οι Stable MIUI 9 ROM θα πάρουν ARΩMA ROM και ΟΤΑ Updates (Vip μέλη). -
Οι 160 χαρακτηρες στα μηνύματα είναι Οκ σε όλους? Γιατί εμένα πέφτει ο αριθμός των χαρακτήρων σαν να είναι unicode. Είναι κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει?
-
Καλησπέρα και από εμένα. Η αλήθεια είχα καιρό να γράψω στο forum , γιατί έχω απογοητευτεί λίγο, αρχικά με την μαμά xiaomi που μας σταμάτησε τις developer roms ενώ άλλα έλεγε πριν, και μας δείχνει ότι πρέπει να αλλάξουμε κινητό. Δεν είναι πια τόσο εύκολο να δίνουμε 400 και 500 € κάθε 2 χρόνια.
Το κύριο θέμα μου βέβαια δεν είναι μόνο αυτό , αλλά ότι βγάζει stable roms χωρίς να είναι. Έχω διαπιστώσει εδώ και πολύ καιρό το θέμα με τις ειδοποιήσεις, των μηνυμάτων γενικά από mesenger , viber, κ.α , ενώ βγαίνει στην οθόνη κλειδώματος, δεν ειδοποιεί ηχητικά . Το είχα στην 8 πολύ έντονα σε όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις και συνεχίζεται και στην τελευταία stable που είναι η 9. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι θέμα της ελληνικής έκδοσης, ή προέρχεται από την original (κινέζικη). Στην developer έκδοση, είναι καλύτερα τα πράγματα. στην αρχή δούλευαν μια χαρά και όσο περνούσε ο καιρός, φτάσαμε στο σημείο, πότε να ειδοποιεί, πότε όχι.
Έχω κάνει πολλές φορές δοκιμές. Μια stable, μια developer, προσπαθώντας να βρω μία που να λειτουργεί φυσιολογικά σ αυτό το θέμα. Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια να βάλω την original γιατί δεν έχει ελληνικά ( άλλο θέμα κ αυτό, δεν έβγαλαν ποτέ global για το note pro, κι ας ήταν το πιο ακριβό κινητό). Ευτυχώς τουλάχιστον που υπάρχουν αυτοί οι άγιοι άνθρωποι εδώ στο forum , που κοπιάζουν για να στηρίζουν την Ελληνική κοινότητα, και σας ευχαριστώ γι αυτό.
Να ρωτήσω τώρα κάτι. Όταν βγήκε αυτή η stable για το note pro γύρο στις 20-11, την δοκίμασα και είχα πάλι το θέμα των ειδοποιήσεων. Την άλλαξα λοιπόν με την τελευταία διαθέσιμη developer 16-11 από το xiaomi.eu βέβαια, γιατί την ελληνική την έχετε αποσύρει. Την ήμερα που προσπάθησα να την εγκαταστήσω (ελληνική), σας ενημέρωσα ότι υπάρχει θέμα και δεν μπαίνει, αφού κολλούσε στο logo και δεν προχωρούσε. Στο διάστημα αυτό , παρατήρησα ότι η xiaomi είχε κατεβάσει για κάποιες μέρες την κινέζική stable 9.2.1 , και μετά την ξανανέβασε , πριν 3-4 μέρες. Το έκανε για να διορθώσει κάτι, ή έτσι απλά; Το θέμα είναι ότι δεν έγινε κάτι σχετικό με την ελληνική ή την ευρωπαική. Ξέρετε κάτι;;
Έχω προτείνει σε πάρα πολύ κόσμο να αγοράσουν κινητά xiaomi, μιας και την εμπιστεύομαι αρκετά κυρίως κατασκευαστικά, αλλά με το λογισμικό τώρα τελευταία νομίζω ότι έχουν χάσει την μπάλα.
Ο γιος μου που του έχω πάρει το redmi 4A, δεν έχει κανένα θέμα. Τελικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερα, να δίνεις λεφτά για καλύτερο μοντέλο , ή να παίρνεις κάτι μέχρι 200€ το πολύ;;;
Αυτά. Σας κούρασα! Αν ξέρετε κάτι με ενημερώνετε.
Ευχαριστώ! -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Η αυριανή rom θα είναι stable η developer(λέμε τώρα)! -
-
-
Καλημέρα MIUI_ART. θα βγει σήμερα arωma stable για το mi5s plus? Σκέφτομαι να την περάσω χωρίς factory reset πάνω από την τελευταία dev arωma .Τι λες να το δοκιμάσω??
-
-
-
Ναι αυτό κάνει