Σε κανονική λειτουργία μέσω του twrp θα σβήσει και τα backup της συσκευής;
[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Ο/H aggelostrom έγραψε:
-
Πολύ καλό.
-
Γεια σας και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους στο φόρουμ.Εχω το redmi note 3 pro το οποιο "φοράει" την MIUI 8.3 by xiaomi miui.gr XT
RV 7.5.18 Beta.Μπορω να μάθω ποια είναι η πιο νέα rom που θα μπορούσα να βάλω και τις οδηγίες για να μην κάνω κάποιο λάθος? -
Για ελληνική stable πας εδώ και κατεβάζεις για το kenzo
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
Για να πας σε developer πας εδώ και κατεβάζεις επίσης για kenzo
[XTRV-7.12.28 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/12 16:59)
Αρχικά πρέπει να ξεκλειδώσεις και να περάσεις οδηγούς στον υπολογιστή σου σε περιβάλλον win64.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός αίτησης επαναενεργοποίησης της άδειας ξεκλειδώματος του Bootloader
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Κατόπιν περνάς twrp και ακολούθως φλασάρεις την ελληνική.
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) -
Καλημέρα και καλή χρονιά.
Έβαλα και την τελευταία έκδοση της Stable για το redmi 4x (santoni) την 9.1.2 χωρίς να γνωρίζω τις διαφορές της από την 9.1.1 του Νοεμβρίου. Μια χαρά όμως όλα καλά.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν από κάπου μπορούμε να ρυθμίσουμε να εμφανίζονται στις αναδυόμενες ειδοποιήσεις ο τίτλος του email και αν με το slide των δύο δακτύλων προς τα κάτω εμφανίζονται επιλογές διαγραφής αντί για τους τίτλους των μηνυμάτων όπως φαίνεται στις εικόνες που επισυνάπτω.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
καλημερα και καλη χρονια σε ολους
λογω δουλειας εχω καιρο να μπω
ειμαι με αυτην εδω την ρομ
και θα ηθελα αν καποιος μπορει να με παραπεμψει σε λινκ ή βηματα να περασω την τελευταια
stable
eyxaristv -
-
Ο/H ngian έγραψε:
Καλημέρα και καλή χρονιά.
Έβαλα και την τελευταία έκδοση της Stable για το redmi 4x (santoni) την 9.1.2 χωρίς να γνωρίζω τις διαφορές της από την 9.1.1 του Νοεμβρίου. Μια χαρά όμως όλα καλά.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν από κάπου μπορούμε να ρυθμίσουμε να εμφανίζονται στις αναδυόμενες ειδοποιήσεις ο τίτλος του email και αν με το slide των δύο δακτύλων προς τα κάτω εμφανίζονται επιλογές διαγραφής αντί για τους τίτλους των μηνυμάτων όπως φαίνεται στις εικόνες που επισυνάπτω.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -