Τελικά την κατέβασα και την πέρασα από το download.
[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Καιρό στο κουρμπετι του MIUI...
καμποσες αναβαθμισεις αλλα εδω και καιρο απειχα απο το παιχνιδι....
και φυσικα οποιος απεχει χανει επαφη....
εχουμε και λεμε.... Εχω Redmi note 3 pro (Kenzo) με εκδοση λειτουργικου MIUI by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1-8.2|Stable 8.2.1.0 (MHOCNDL)
τι βηματα πρεπει να κανω οσο πιο αναιμακτα να περασω την παρουσα αναβαθμιση?
ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΡΟΜ.... τι να διαλεξω αρωμα ή XTRV....ποιες οι διαφορες? -
- Φίλε πρόσεχε έκανα το ίδιο για ένα γνωστό από ακριβώς την ίδια Ρομ που είσαι τώρα.Επειδη αλλάζει ς έκδοση android εάν πας κατευθείαν από το recovery το κινητό θα κολλάει
- Φίλε πρόσεχε έκανα το ίδιο για ένα γνωστό από ακριβώς την ίδια Ρομ που είσαι τώρα.Επειδη αλλάζει ς έκδοση android εάν πας κατευθείαν από το recovery το κινητό θα κολλάει
-
Λογικά κόλλησε επειδη ήθελε ξεκλείδωμα από το miunlock το είχα πάθει στο παρελθόν. Δεν είναι τίποτα απλά το συνδέεις στο υπολογιστή μπαίνεις στο miunlock και ξεκοειδωνεις απλά το κινητό λογικά θα έχει κολλήσει στο boot
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H koofinhio έγραψε:
Καιρό στο κουρμπετι του MIUI...
καμποσες αναβαθμισεις αλλα εδω και καιρο απειχα απο το παιχνιδι....
και φυσικα οποιος απεχει χανει επαφη....
εχουμε και λεμε.... Εχω Redmi note 3 pro (Kenzo) με εκδοση λειτουργικου MIUI by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1-8.2|Stable 8.2.1.0 (MHOCNDL)
τι βηματα πρεπει να κανω οσο πιο αναιμακτα να περασω την παρουσα αναβαθμιση?
ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΡΟΜ.... τι να διαλεξω αρωμα ή XTRV....ποιες οι διαφορες?
εγω παλι δεν καταλαβα πως να την εγκαταστησω και ποια η διαφορα στις 2 ρομ -
Αν διαβάσεις μερικά ποστ πιο πριν δίνεται η απάντηση για τις διαφορές μεταξύ των δύο rom. Η ερώτηση που κάνεις έχει γίνει πολλές φορές οπότε αν κάνεις μια αναζήτηση στο φορουμ θα βρεις πολλές απαντήσεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά βλέπω ότι έχει βγει v9 για το redmi note 3G υπάρχει περίπτωση να την φτιάξετε;;
Στάλθηκε από το HM_NOTE_1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
dumb question incoming :3
παιδια αυτη η rom δεν εχει τα νεα system sounds π εχει η beta 8.1.18 ετσι; επισης σε mido εχει δοκιμάσει κανεις αν δουλευει το cosmote tv go; γτ αν δουλευει σε stable να επιστρεψω σε stable απο developer (στο developer rom κρασαρει συνεχεια)
-
Με την ευκαιρία αυτού του post , ήθελα να πω το εξής.
Δεν έχω καταφέρει μέχρι σήμερα να σχηματίσω άποψη για κάτι μέσα απο το Forum. Μόνο , αφού πάθω!
Η γνώση χάνεται μέσα σε αλλεπάληλες απαντήσεις, του στυλ "την εβαλα. Μπραβο" και διαλόγους που γίνονται μεταξύ μερικών μόνο χρηστών, καθιστώντας πρακτικά αδύνατο να βρεις το οτιδήποτε, αν δεν αφιερώσεις 3 μέρες ψάχνοντας. 3 ημερες που δυστυχως ειναι αδυνατον να διατεθούν λόγω άλλων υποχρεώσεων.
Μακάρι να υπήρχαν ξεχωριστά threads με τις εκδόσεις , με πραγματικές βαθμολογίες και όχι συνέχεια άριστα που είναι εμφανές ότι το άριστα μπαίνει λόγω του κόπου και του χρόνου που καταναλώνουν τα παιδιά της ελληνικής ομάδας του miui. Η βαθμολογία μου θυμίζει βαθμολογία Δημοτικου σχολείου. Ολοι "Α".
Δεν είναι δυνατόν να βαθμολογούνται ώς άριστες εκδόσεις , εκδόσεις που δεν δουλεύουν βασικά πράγματα ή υπολειτουργούν. Εκδόσεις που καταναλώνουν μπαταρία με διπλάσια ταχύτητα απο την προηγούμενη, παίρνουν άριστα.
Ακόμα και τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος, χάνονται μέσα σε κάθε σεντόνι των 50-60 ή και 100 σελίδων που είναι πρακτικά αδύνατο να βρεις το οτιδήποτε.
Μακάρι να υπήρχαν καινούργια threads για κάθε πρόβλημα. Να ανοιγόταν thread απο κάποιον χρήστη όταν είχε πρόβλημα, και εκεί να ήταν μόνο οι απαραίτητες απαντήσεις. Ετσι θα δούλευε και πολύ καλύτερα το search απο τους επόμενους που τυχόν συναντήσουν το ίδιο πρόβλημα.
Εν ολίγης, για μένα, και νομίζω και για τους περισσότερους που δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούν να καταναλώνουν ιδιαίτερο χρόνο στο forum, η πληροφορία είναι μη ανιχνεύσιμη. -
-
@Tilemaxos42
Θα πάρει και το leo .. όταν βγει η stable βέβαια , ελπίζω ότι δεν θα έχουμε προβλήματα.. -
φιλε @andreasp έχουν ανοιχτεί τόσα νήματα για το ίδιο πρόβλημα που είναι αδύνατον να μην βρει κάποιος αυτό που τον ενδιαφέρει.
Συμφωνώ μαζί σου.
Δυστυχώς ή ευτυχώς όταν υπάρχουν τόσα Μέλη σε ένα φόρουμ είναι αδύνατον να τους βάλεις όλους σε τάξη.
Δεν υπάρχουν τόσα άτομα στον συντονισμό.
Αν βρεις παλιά νήματα πριν 2 χρόνια κλπ θα δεις ότι υπήρχε μια τάξη στις πληροφορίες και στα θέματα συζήτησης.
Το χάος αυτό δημιουργείται από την Xiaomi ... Όταν βγάζουν 20 συσκευές το έτος και κάθε εβδομάδα rom προφανώς αν κάνεις τον υπολογισμό ... 52 νήματα για developer ROMS + 20 νήματα συσκευών + 5-6 νήματα stable ROMS + οποιοδήποτε πρόβλημα μέλους == ξεφεύγουμε στα πάνω από 200 νήματα το έτος.( Και λίγα λέω)Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)