Διαφήμιση

[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • Miui Stable
    • Ο/H intheend έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H andreasp έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

φιλε @andreasp έχουν ανοιχτεί τόσα νήματα για το ίδιο πρόβλημα που είναι αδύνατον να μην βρει κάποιος αυτό που τον ενδιαφέρει.
      Συμφωνώ μαζί σου.
      Δυστυχώς ή ευτυχώς όταν υπάρχουν τόσα Μέλη σε ένα φόρουμ είναι αδύνατον να τους βάλεις όλους σε τάξη.
      Δεν υπάρχουν τόσα άτομα στον συντονισμό.
      Αν βρεις παλιά νήματα πριν 2 χρόνια κλπ θα δεις ότι υπήρχε μια τάξη στις πληροφορίες και στα θέματα συζήτησης.
      Το χάος αυτό δημιουργείται από την Xiaomi ... Όταν βγάζουν 20 συσκευές το έτος και κάθε εβδομάδα rom προφανώς αν κάνεις τον υπολογισμό ... 52 νήματα για developer ROMS + 20 νήματα συσκευών + 5-6 νήματα stable ROMS + οποιοδήποτε πρόβλημα μέλους == ξεφεύγουμε στα πάνω από 200 νήματα το έτος.( Και λίγα λέω)
      Οι 20 συσκευες δεν κυκλοφορουν στην Ελλαδα. Και αν κυκλοφορουν τις εχει ένας στους 100 χρηστες Xiaomi.Συνεπώς οι συσκευές που ειναι λειτουργικες και υπαρχουν χρηστες που νοιαζονται ειναι πολυ λιγοτερες.Θα ηταν νομιζω καλυτερο οι συζητησεις να γινονται ανα συσκευη σε subforum. Κάθε συσκευη το δικο της subforum που εκει θα γινονται και οι συζητησεις για οτιδηποτε. Προβληματα και αναβαθμισεις.Ενα thread που θα σηκωνεται και θα ανακοινωνεται η καινουργια εκδοση με μια βαθμολογια και χωρις ιδιαίτερους διαλογους.
      Συνεπως και εγω και ο καθενας θα μπορει να παρακολουθει και να συμμετέχει σε αυτά που τον ενδιαφέρουν. Εχω το kate, με αυτο εχω ασχοληθει -αν εχω ασχοληθει- αυτο με ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει τρόπος να ξεχωρίζω τα μηνύματα που εχουν σχέση με το προιον που κατεχω.
      Ετσι οπως ειναι στημενο το forum ειναι κατι αντιστοιχο με το να υπαρχει thread στο adslgr, "Router" και ολες οι συζητησεις να γινονται εκει μεσα.
      Αποψη μου φυσικα ειναι τα παραπανω, και δεν ειναι υποχρεωμένος κανείς να συμφωνήσει.
      Απλά καταθέτω την δική μου μαρτυρία, ότι παρόλο που ασχολούμαι όλη μου την ζωή με forum, απο 5 ετών με υπολογιστές, χρήστης κινητής απο το 1993 μαζι με τους ταξιτζήδες, αδυνατώ να παρακολουθήσω τα σχετικά με το kate που κατέχω.
      Αυτό το thread για παράδειγμα που έχει φτάσει τις 54 σελίδες, είναι αδύνατον να το παρακολουθήσει κάποιος. Ακόμα και το να βρεις αν έχει βγει έκδοση firmware για την συσκευη σου ειναι δυσκολο με το android host. Πρέπει να κάνεις εγγραφή.
      Η Xiaomi μπήκε στην ελληνική αγορά επισήμως πριν περίπου εναν χρόνο. Τα 30.000 μέλη εδώ μέσα με κινητό xiaomi, τα έχουμε φέρει από ηλεκτρονικές αποθήκες της Κίνας. Δεν είναι λοιπόν 1/100 όπως αναφέρεις. 1/100 είναι τα μέλη εδώ μέσα που αγόρασαν κινητό από Ελλάδα. Για κάνε μια περιήγηση και στα άλλα νήματα συσκευών που δεν κυκλοφορούν επίσημα στην Ελλάδα να δεις πόσο κόσμο έχουν. Δες redmi note 2, mi-3, redmi note 3 pro( kenzo) κλπ και θα καταλάβεις. Μπες και σε νήματα που μιλουν για αγορές από έξω και θα καταλάβεις τα ποσοστα
      Στο κομμάτι της δομής και ως χρήστης και άλλων forum θα συμφωνήσω με τον @andreasp ότι υπάρχει επικάλυψη των θεμάτων και αρκετό spam (με την έννοια των ίδιων ερωτήσεων ανά σελίδα) με αποτέλεσμα η πληροφορία τελικά να χάνεται. Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό πολλοί με βασικότερο - πέρα από την δομή - την απροθυμία του χρήστη να ψάξει. Τα μειονεκτήματα αυτά όμως υπερκαλύπτονται από την προθυμία των moderators/μελών να βοηθήσουν (από τα πολύ λίγα forum που συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό) και λόγο των πολύ καλών οδηγών που έχουν φτιάξει τα παιδιά. Το μεγαλύτερο κεφάλαιο εδώ είναι οι συντονιστές / χρήστες και από αυτά είναι super, μια "αναδιοργάνωση" σε επίπεδο ενοτήτων όμως πιστεύω θα βοηθούσε πολύ.
      Η λέξη "απροθυμια" εμπειριέχει αρνητική έννοια. "Αδυναμία" είναι νομίζω καλύτερη επιλογή.
      Δεν είμαι απρόθυμος να ψάξω. Θα το χρησιμοποιησω το search. Ειναι αδυνατον ομως να ψαξω 54 σελιδες μονο εδω μεσα, και αλλες 200σελιδες γυρω γυρω για να βρω απάντηση σε κάποιο θέμα.
      Είναι πολύ ευκολότερο να ψάξεις με το search λέξεις κλειδιά, και να διαβάσεις 5-10 αντίστοιχα threads με 1-2-3-4-5 σελίδες το καθένα που θα καταλήγουν κάπου.
      Οπως ειναι διαμορφωμενη η κατάσταση, είναι παρόμοιο με το να υπάρχει εταιρική αλληλογραφία με επαναλαμβανόμενα reply στο ίδιο email. Ειναι δυνατον να βγάλεις ποτέ άκρη? Αν δεν υπάρχει ξεκάθαρο και καλο διατυπωμένο subject, υπάρχει ποτέ πιθανότητα να κάνεις δουλεια?
    • Όσο καλή δομή να έχει ένα φόρουμ, όντας "ζωντανός οργανισμός", θα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση και προτάσεις που μπορούν να συζητηθούν.
      Όπως επίσης όσο καλή και να είναι η ομάδα συντονισμού, για να αποφεύγεται η συνεχής επέμβαση, χρειάζεται και μια minimum προσπάθεια από τους χρήστες.

Με την καλύτερη των διαθέσεων λοιπόν, ίσως μια συζήτηση για τη δομή του forum να ταιριάζει καλύτερα στην ενότητα των προτάσεων Oι Προτάσεις σας, για να αποφεύγουμε να κάνουμε σε ένα νήμα αυτό ακριβώς που μας δυσκολεύει στα υπόλοιπα. ;)
    • θα βγάλετε ελληνική rom για το redmi 2 prime? έχει βγει china stable V9.2.3.0.LHJCNEK
      Ρωτάω γιατί το xiaomi.eu δεν βγάζει πια updates γι αυτο το κινητό :(
    • Διαφήμιση
    • Ο/H soimiu έγραψε:

θα βγάλετε ελληνική rom για το redmi 2 prime? έχει βγει china stable V9.2.3.0.LHJCNEK
      Ρωτάω γιατί το xiaomi.eu δεν βγάζει πια updates γι αυτο το κινητό
      Μόνο αν βγει σε Global ROM μπορεί να γίνει κάτι. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • RE: [Ενημέρωση 14/01/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H dfoust έγραψε:

Παιδιά βλέπω ότι έχει βγει v9 για το redmi note 3G υπάρχει περίπτωση να την φτιάξετε;;

Στάλθηκε από το HM_NOTE_1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Εδώ θα γίνει τίποτα;;

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H soimiu έγραψε:

θα βγάλετε ελληνική rom για το redmi 2 prime? έχει βγει china stable V9.2.3.0.LHJCNEK
      Ρωτάω γιατί το xiaomi.eu δεν βγάζει πια updates γι αυτο το κινητό
      Μόνο αν βγει σε Global ROM μπορεί να γίνει κάτι. :D
      Δεν έχω καταλάβει αυτή την απάντηση σου... Και εξηγούμαι. Έχω Note 2, η Global V9 Stable ROM δεν έχει βγει ακόμα ενώ η ελληνική έχει βγει με βάση την κινέζικη.... Τι γίνεται;
    • Ο/H spy123 έγραψε:

Δεν έχω καταλάβει αυτή την απάντηση σου... Και εξηγούμαι. Έχω Note 2, η Global V9 Stable ROM δεν έχει βγει ακόμα ενώ η ελληνική έχει βγει με βάση την κινέζικη.... Τι γίνεται;
      Είναι περίπλοκο το θέμα των Source.
      Σε μερικές συσκευές μπορεί να γίνει χρήση μόνο της China ROM ως Source, σε άλλες χρειάζεται συνδυασμός China & Global και σε μερικές μόνο Global ROM.
      Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως η Xiaomi δεν μας παρέχει τα tools που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί σωστά ένα πλήρες Deοdex και Recompile της ROM. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H spy123 έγραψε:

Είναι περίπλοκο το θέμα των Source.Σε μερικές συσκευές μπορεί να γίνει χρήση μόνο της China ROM ως Source, σε άλλες χρειάζεται συνδυασμός China & Global και σε μερικές μόνο Global ROM.
      Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως η Xiaomi δεν μας παρέχει τα tools που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί σωστά ένα πλήρες Deοdex και Recompile της ROM. :D
      Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση αλλά πιστεύω ότι η xiaomi δεν εργάζεται σωστά σε αυτό το θέμα και για αυτό παρατηρούμε όλα αυτά τα προβλήματα με τις διάφορες ROM Stable Greek κλπ
    • @spy123
      Οι ρομς για το redmi2 td έχουν καταργηθεί εδώ και πολυ καιρό .. εμείς όμως φτιάχναμε τη Ρομ από global source και κάναμε πορτ από το redmi2 fdd ..
      Οπότε οι xtrv ρομς για τα redmi2 θα βγουν με βάση την global rom , μη κοιτάτε λοιπόν το κινέζικο source αλλά το global source για τα redmi2 , μόλις βγει θα ετοιμαστεί άμεσα .. προς το παρόν υπάρχει η τελευταία developer 7.11.16 μέχρι νεωτέρας ..
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@spy123
      Οι ρομς για το redmi2 td έχουν καταργηθεί εδώ και πολυ καιρό .. εμείς όμως φτιάχναμε τη Ρομ από global source και κάναμε πορτ από το redmi2 fdd ..
      Οπότε οι xtrv ρομς για τα redmi2 θα βγουν με βάση την global rom , μη κοιτάτε λοιπόν το κινέζικο source αλλά το global source για τα redmi2 , μόλις βγει θα ετοιμαστεί άμεσα .. προς το παρόν υπάρχει η τελευταία developer 7.11.16 μέχρι νεωτέρας ..

Ο/H gkalen έγραψε:

@spy123
      Δεν με απασχολεί η ROM για redmi 2. Συγκεκριμένα με απασχολεί για το Note 2 που ακόμα δεν έχει βγει Global Stable V9 ROM.
    • [Ενημέρωση 14/01/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

Παιδιά καλησπέρα μόλις παράγγειλα στην μητέρα μου το Xiaomi redmi note 4 από το gearbest και όπως καταλαβαίνετε θέλω να της περάσω μια ρομ και να την ξεχάσω..
      Δεν θα μπορώ να τις κάνω update κτλ..
      Ποια θα μου προτείνατε?
      Αυτήν ή κάποια άλλη?

Sent from my MI 6 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Παιδια περασα την 9.2.4.0 stable arωma και στις ρυθμισεις- ηχος και δονηση με πεταει (force close αν δεν κανω λαθος).ειχα την 9.2.2.0 xiaomi.eu και εβαλα το twrp 3.2 την περασα με factory reset.τι να φταιει?
      Images
      • Screenshot_2018-01-25-14-34-01-155_com.miui.home.png

913,75 kB, 1.080×1.920, viewed 70 times