[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
@kompla Για να περάσεις στην ελληνική rom πρώτη φορά, αφού έχεις ξεκλείδωτο bootloader, ακολουθείς αυτόν τον οδηγό Flash Την Ελληνική ρομ στο Redmi Note 4X MIDO επιλέγοντας την ελληνική rom που προτιμάς.
Το backup ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. -
-
-
@amavroudis Σε περιπτωση που θελω να βαλω την fastboot stable για να ειμαι σιγουρος οπως ειπες απλα θα την βαλω με το miflash? δεν χρειαζεται να κανω κανα factory reset ετσι? το κανει απο μονο του? και επειτα αν δεν κλειδωσει φλασαρω με το καινουργιο twrp την stable ελληνικη.
-
Μπορείς να δείξεις μια φώτο από ρυθμίσεις ==> Σχετικά με το τηλέφωνο για να δουμε ποια rom έχεις?
Ορίστε ο οδηγός φίλε μου ==> UNBRICK Ή ΚΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ FASTBOOT ROM ΜΕ ΤΟ MI FLASH (SNAPDRAGON)
Αλλά δείξε πρώτα τη φώτο για να σου πω σίγουρα αν είσαι οκ με τον παραπάνω οδηγό.
Φαντάζομαι μιλάς για το Mi5Open-source is the future -
Ναι απλα για να μην γεμιζω παλι με απαντησεις φοραω μια v8.0.12 thunder απο gkalen και απο τοτε δεν εχω περασει καποιο update. Τωρα θελω να βαλω την τελευταια stable ελληνικη και μου ειπε σαν συμβουλη να βαλω μια official fastboot πρωτα πριν παω να περασω την καινουρια v9aroma. Οκ με καλυψες! Αν κατι παει λαθος θα το γραψω εδω
-
ΟΚ τέλεια ακολουθείς τον οδηγό που σου έδωσα παραπάνω για να περάσεις την officialOpen-source is the future
-
Λοιπόν μετά από μία μέρα χρήσης μπορώ να πω ότι η δουλειά που κάνετε είναι πάρα πολύ καλή το τηλέφωνο πετάει!
Μπράβο σας συνεχίστε έτσι παιδιά! -
-
Πως την πέρασες την stable; Τι είχες πριν;