Έχω βάλει το email μου και το τηλέφωνο μου στο λογαριασμό μου αλλά δεν έχει έρθει ακόμα! Όταν με το καλό θα έρθει θα πρέπει να φλασαρω και να ξαναστεισω το τηλέφωνο από την αρχή;
[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Ok ευχαριστώ
=============== Φεβ 5th 2018, 10:28pm ===============
Από ότι κατάλαβα πρέπει να φλασαρω ξανά και να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή; ή υπάρχει τρόπος να το αποφύγω αυτό; -
Ο/H gkalen έγραψε:
@tolisdagas
Τσεκαρε bootloader μήπως έχει κλειδώσει αλλιώς βάλε την προηγούμενη μέχρι να το δούμε ..
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οπότε μπορεί κανείς να μου απαντήσετε έχω περάσει την 9.2.1.0 πως μπορώ να περάσω χωρίς να χρειαστεί να ξαναστεισω το τηλέφωνο την ρομ που μου στείλατε την vip;
-
Βάλε μια φωτογραφία από τις ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ακριβώς τη rom που έχεις.
-
ελπιζω ωα μην χρειαστη!
-
Ωραία. Ο λόγος που σου ζήτησα τη φωτογραφία είναι γιατί η έκδοση της rom που έλεγες ότι έχεις, δεν ανταποκρίνονταν στις ελληνικές εκδόσεις rom για το κινητό σου. Για να είμαστε σίγουροι.
Για να περάσεις τη stable έκδοση που σου ήρθε με το email, θα κάνεις μέσα από το twrp wipe μόνο τις 2 cache και τίποτα άλλο (όχι data), μετά θα φλασάρεις τη rom. Με αυτό τον τρόπο δε θα χάσεις τίποτα από ρυθμίσεις και εφαρμογές.
Όπως σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να κρατήσεις backup από ότι σε ενδιαφέρει, η πιθανότητα μιας ατυχίας πάντα υπάρχει. -
Οκ ευχαριστώ πολύ ξεκινάω!!!
=============== Φεβ 6th 2018, 11:17am ===============
Οκ όλα πήγαν καλά είστε μια υπέροχη ομάδα μπράβο σας!!! -
καλημερα θελω να βαλωτην αρομα σε redminote 4g μιδο φοραω την gloabal stable 9.2.1.0 με ξεκλειδωτο boot μπορω να την περασω χωρισ να κανω factiory reset kai na xasv oti exo mesa
-
-
πεταω το αρχειο μεσα στο φακελο και προχωρο την εγκατασταση η με αλλο τροπο?