Γρήγορα θα τελειώσεις, ούτε που θα το καταλάβεις... Ένα τεταρτάκι.
[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Την πέρασα πάλι αλλά ξανά το ίδιο μου κάνει εγώ μάλλον θα συνεχίσω να περνώ τις αναβαθμίσεις με το email!!!
ΧΑΧΑΧΑ
Τώρα μόλις πάτησα για να το δω μου έβγαλε πάλι το ίδιο μήνυμα το και μετά μου έβγαλε για αναβάθμιση την ίδια ρομ που έχω πάτησα ξεκίνησε αλλά έχει κολλήσει στο 0!! -
-
@kaikas
Υπάρχει ένα bug στον updater για τις stable και δείχνει να κατεβάσετε την ίδια Ρομ , απλώς μη δίνετε σημασία .. -
Οκ
-
Μετά από μια μέρα δοκιμής της νέας 9.2.1.0 aroma rom σε kenzo οφείλω να πω πως η συγκεκριμένη ρομ είναι εκπληκτική. Το κινητό είναι αισθητά πιο γρήγορο σε σχέση με την προηγούμενη ρομ. Στην μπαταρία δεν είδα κάποια σημαντική διαφορά, ούτε καλύτερη ούτε χειρότερη, ίσως λίγο καλύτερη.
Επίσης έχω μια ερώτηση, με το aroma script γιατί δεν υπάρχει η επιλογή να αφαιρούμε τις εφαρμογές τις MI (πχ MI Fit, ή το προεγκαταστημένο ημερολόγιο); Είχα την εντύπωση πως με την νέα ρομ θα υπήρχε αυτή η επιλογή.
Πολύ καλή δουλεία παιδιά, ευχαριστώ. -
-
Μόλις έκανα unlock και πέρασα την stable σε Mi Max 2. Όλα φαίνονται ΟΚ εκτός από τις ρυθμίσεις ήχου που είναι αδύνατον να πειράξω γιατί κρασάρει όταν πατάω στο μενού.
Επειδή δε γίνεται να μην έχω πρόσβαση σε αυτό το μενού, κατεβάζω να φλασάρω την developer!
Λίγο που έπαιξα πάντως μου φάνηκε απίστευτα σβέλτη σε σχέση με την κινέζικη developer. Συγχαρητήρια στην ομάδα σας! -
ρε παιδια ειχα κανει format data για να περασω σε markw 9.2.4.0 και ενω εδειχναν ολα καλα ανοιγω καμερα κ μου λεει για να βγαλεις φωτο πρεπει να περασεις sd card και ειδα οτι κατι δεν παει καλα κ εκανα παλι format data και ενω μου το διαβαζει το pc δεν μου δινει τον εσωτερικο του χωρο να ριξω μεσα την ρομ!εχω περασει twrp απο εντολες κ δεν μου το διαβαζει μετα απο reboot!τι πρεπει να κανω για να περασω την ρομ?
-
Μπες twrp και ανοιξε- κλείσε το mount μέχρι να στο δει ο υπολογιστής.
-
δεν το διαβαζει και παλι δυστυχως!
-