[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
@Nikos Ewto
Μέχρι την Κυριακή θα έχει βγει και η stable miui9 για το ido , υπάρχει αλλαγή των source και σύντομα θα έχετε Ρομ και για το ido .. -
Σας βγάζει κι εσάς ειδοποίηση ασφάλειας του MIUI όταν ανοίγετε την εφαρμογή του paypal ;;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Nikos Ewto
Μέχρι την Κυριακή θα έχει βγει και η stable miui9 για το ido , υπάρχει αλλαγή των source και σύντομα θα έχετε Ρομ και για το ido ..
-
Ο/H Nikos Ewto έγραψε:
Teleia me flash h TWRP to pairnaw? Exw tn 8.1.1.0 (LAICNDI) XTRV beta1-.8.1 STABLE
Θα σε παρακαλούσαμε πολύ να μην γράφεις με greeklish, απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ ! -
-
Μετά από σχεδόν ένα μήνα με την V9 rom μπορώ πλέον να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Έχουμε και λέμε: Η rom είναι πολύ καλή ως προς τη κατανάλωση μπαταρίας, αφού το σχεδόν δύο ετών 3s βγάζει τις ίδιες ώρες-ημέρες με μία μπαταρία, όπως όταν ήταν καινούργιο. Η μετάφραση είναι σαφώς καλύτερη με ορισμένα σημεία να θέλουν ραφινάρισμα, και οι επανεκκινήσεις φαίνεται να σταμάτησαν. Τα μόνα μελανά σημεία είναι ο Σαρωτής και το Ημερολόγιο τα οποία όσο και να προσπάθησα (και με βοήθεια) δεν κατάφερα να τα στρώσω...
Αν μπορέσει κάποιος να δώσει λύση θα το εκτιμούσα δεόντως.
Αυτά τα δύο είναι τα μόνα που αμαυρώνουν μία, κατά τα άλλα πολύ καλή, rom.
Για άλλη μία φορά ευχαριστώ τους δημιουργούς και όλους όσοι εργάστηκαν για αυτή την rom. -
@nickstath
Πολύ πιθανώς τα προβλήματα σου να οφείλονται σε backup που επανέφερες ή ίσως χρειάζεται factory reset ..
Όταν αλλάξουν τα source και στις stable θα σας αρέσει ακόμα περισσότερο .. -
@nickstath για τον Σαρωτη αν κολλαει στη λειτουργια εγγραφα εγω κατεβασα αρκ scanner εκδοση 10.0.9 περασμα απο πανω και εστρωσε μια χαρα για το ημερολογιο δε ξερω ουτε εχω την rom για να δοκιμασω εχω περασει developer
-
Πότε με το καλό η επόμενη stable;
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@pechr
Εγώ προτιμώ τον dolphin , αλλιώς οποιοσδήποτε άλλος που υποστηρίζει flash player .. δεν έχω ψάξει ποιοι browser υποστηρίζουν flash player , λογικά θα υπάρχουν κι άλλοι ..