Το led έχει μόνο μια επιλογή πλέον και αυτή είναι το λευκό, δυστυχώς... Η προσπάθεια να μοιάζει με iphone μερικές φορές έχει περιεργα αποτελέσματα...
[XTRV-7.11.23 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 25/11 19:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Σε αυτη .23 και στην προηγουμενη εκδοση .11 σε ΑRΩΜΑ κολλαει το κινητο πολλες φορες. Ξαναγυρναω παλι πισω στην .2
Κινητο:redmi note 2 -
Ο/H SkourosAnastasios έγραψε:
Σε αυτη .23 και στην προηγουμενη εκδοση .11 σε ΑRΩΜΑ κολλαει το κινητο πολλες φορες. Ξαναγυρναω παλι πισω στην .2
Κινητο:redmi note 2
-
kinezakias
Οπως το πες, ΠΟΤΕ!
Εδω ηθελα να παρω καινουριο κινητο τωρα στο black friday και δεν εχεινπαθει τιποτα εται ωστε να χρειαζομαι καινουριο κινητο... Μονο καμερα και μπαταρια ειναι τα θεματα μου και κανω υπομονη. -
[Tips & Tutorials] [MIUI Class Vol. 8] Why Your Device is Working Slower? Try Memory Optimization!
Q: Do you know why your device is working slower?
A: Sometimes your files & apps take lots of memory to run. In both active or inactive condition, it occupies a huge amount of memory from internal storage and ram, for that your device takes more time to run, gets slower and sometimes even starts malfunctioning. Don't worry, we got that covered in MIUI! The basic theory behind Memory Optimization is: It compresses inactive files, after that it consumes less space.But compressed files needs time to execute so you should Turn It LOW OR OFF. If you turn it lower, you will find that your device will be faster than before. But if your device has enough ram, you may also close it to make it run much faster.
Steps:
1st, you need to activate Developer Options if you are not in the developer mode. Go to Settings > About Phone> Tap on MIUI Version for 6-7 times and now you will get a pop-up like Developer Options enabled.
2nd, you need to lower or even close memory optimization. Go to Settings>Additional Settings> Developer Options> Memory Optimization > Close it.
3rd, your device needs to be rebooted to apply this setting.
=============== Νοε 29th 2017, 12:18pm ===============
ρε παιδια @dnomikos @gkalen πρεπει να γινεται reboot για να προχωρησει η εγκατασταση της AROMA η το εχετε στην εικονα ως επιλογη ??
παλευω τοσο καιρο να την βαλω και δεν μου καθεται...δεν μπορει κατι δεν κανω σωστα δεν εξηγειται αλλιως!!!!!
=============== Νοε 29th 2017, 2:01pm ===============
Ο/H Giannisagal έγραψε:
@gkalen ???
" Γεωπόνος”
-
@Giannisagal
Στο πρώτο screenshot της aroma , πατάς την πρώτη επιλογή , Έγκατασταση XTRV , μετά επιλέγεις , Προσαρμοσμένη και προχωράς με τις επιλογές σου ...
Αυτό που βλέπω στα screenshots δεν κάνει έγκατασταση Ρομ , απλώς κάνει reboot η συσκευή ..
Wipes και οτιδήποτε άλλο δεν τα κάνουμε από τον aroma installer αλλά από το twrp πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση της aroma .. -
Φίλε @Giannisagal και @gkalen μιας και είδα της φώτο στην μέση από την επιλογή προγραμματιστών πρέπει όλοι μας να πάμε να κλείσουμε στο off η στο low της επιλογή memory optimization
δηλαδή την επιλογή που λέει Βελτιστοποίηση μνήμης συστήματος η οποία με την μαμά ρύθμιση είναι στο μεσαίο η δεν χρειάζεται και το κάνουμε μόνο για συγκεκριμένους λόγους ??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
-
Επανέρχομαι μετά από επίπονες δοκιμές, factory resets και επανεγκατάσταση εφαρμογών σε 4Α:
1) XTRV + SuperSU = παγώματα σε τυχαίες στιγμές, συνήθως όταν η οθόνη είναι κλειστή, δηλ. δεν ξανανάβει ούτε το τηλέφωνο ανταποκρίνεται σε εισερχόμενη κλήση ή άλλη ειδοποίηση.
2) XTRV + Magisk = επαναλαμβανόμενες επανεκκινήσεις σε τυχαίες στιγμές
3) XTRV χωρίς root = κανένα πρόβλημα
4) EU dev 7.11.23 + SuperSU = κανένα πρόβλημα!
Άρα προς το παρόν μένω σε EU dev με την ελπίδα να ξεπεραστεί το θέμα με τις ελληνικές rom. -
Βασικά καλησπέρα σας!
Πέρασε καιρός είχα μείνει σε κάποια έκδοση απο τον μάιο! έχω πληρώσει το vip μου κύριος, έχω κάνει και το fc σιγούλια σιγούλια και το πάω μαλακοσά το στήσιμο απο την αρχή και όλα υπέροχα! το κινητό πάει ξανά σφαίρα, αν και η μπαταρία φεύγει καπνός! με ΟΛΕΣ τις προηγούμενες εκδόσεις πρίν βάλω για πρώτη φορά αυτήν με ΑΡΩΜΑ είχα θέμα με το gmail δεν εμφάνιζε ΠΟΤΕ ειδοποιήσεις ότι και αν είχα κάνει. έπρεπε να μπαίνω και να κάνω εγώ ανανέωση για να δώ τα μέιλ μου. οκ αυτό το είχα συνηθίσει.
Με την τωρινή όμως έκδοση έστρωσε το gmail και έπαθα ακριβώς το ίδιο στο yahoo, δεν λέει να μου εμφανίσει ειδοποιήσεις με τιποτα! τι μπαταρίες όλα φούλ εβαλα, τι μπακαπ του πέρασα τις ρυθμισεις που ειχα κρατήσει. όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές δουλεύουν όπως πρέπει. μονο το yahoo έχει μουλαρώσει!
καμιά ιδέα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0