Οχι δεν εχω κανει καμια επαναφορα αλλα παρατηρησα οτι τα FC δημιουργουνται στις διπλες εφαρμογες ....Ο/H gkalen έγραψε:
[XTRV-7.11.23 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 25/11 19:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Στις 3 τελευταίες rom κολλήματα σε redmi note 2, πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια και σχεδόν όλες τις rom δοκιμασμένες... Με SuperSU απίστευτο lag σε αυτή τη Rom... Δοκιμασα και χωρίς root την πρώτη μέρα ήταν όλα μια χαρά αλλά μετά ξεκίνησε πάλι τα ίδια... Υπομονή μέχρι την επόμενη! Σίγουρα τα τσακάλια θα το λύσουν το θέμα!
-
Ο/H psilos έγραψε:
Στις 3 τελευταίες rom κολλήματα σε redmi note 2, πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια και σχεδόν όλες τις rom δοκιμασμένες... Με SuperSU απίστευτο lag σε αυτή τη Rom... Δοκιμασα και χωρίς root την πρώτη μέρα ήταν όλα μια χαρά αλλά μετά ξεκίνησε πάλι τα ίδια... Υπομονή μέχρι την επόμενη! Σίγουρα τα τσακάλια θα το λύσουν το θέμα!
Στην Miui 9 το Root σε μερικές συσκευές μας χαλάει τα Tweaks στον Kernel με αποτέλεσμα για παράδειγμα RedMi note 2 και κάποιοες άλλες συκσκευές να υποφέρουν.
O Eu δεν βάζει init.d και άλλα tweaks και για αυτό δεν έχει το ίδιο πρόβλημα.
Don't worry...
Έχει εντωπιστεί το πρόβλημα και θα είμαστε οκ σε λίγο και πάλι. -
-
Μιας και την πέρασα και εγώ σήμερα το πρωί την rom στο ,kate μου μπορώ να πω πως σαν πρώτη άποψη ότι το κινητό έχει γίνει πολύ ελαφρύ στην χρήση ,μηδέν λαγκαρισμα ,μηδέν θέρμανση συσκευής και από μπαταρία σαν να την βλέπω λίγο δυνατότερη ,στην προπροηγουμενη rom μου την τελείωνε πιο πολύ σε σχέση με αυτήν . Μια χαρά μέχρι στιγμής . Έχουν Μπέι και κάτι καινούργια πραγματακια στις ρυθμίσεις ,π.χ έξυπνος βοηθός .δεν θυμάμαι να το είχα αυτό παλιά! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την ομάδα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Giannis Decadencia έγραψε:
Εχω παρατηρήσει σε mido ότι υπάρχει ένα σχετικό κόλλημα με τα δεδομένα και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας... κάποιος άλλος με τέτοιο θέμα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Περαστηκε στο redmi note 3 hennessy αλλά υπάρχει προβλήματακι στο icon του playstore μετά από επανακινηση. Εμφανίζεται το όνομα αλλά όχι το εικονιδιο
-
Στο ΜΙ ΜΑΧ 2 όλα καλά!
-
Ο/H Maniataros έγραψε:
Μιας και την πέρασα και εγώ σήμερα το πρωί την rom στο ,kate μου μπορώ να πω πως σαν πρώτη άποψη ότι το κινητό έχει γίνει πολύ ελαφρύ στην χρήση ,μηδέν λαγκαρισμα ,μηδέν θέρμανση συσκευής και από μπαταρία σαν να την βλέπω λίγο δυνατότερη ,στην προπροηγουμενη rom μου την τελείωνε πιο πολύ σε σχέση με αυτήν . Μια χαρά μέχρι στιγμής . Έχουν Μπέι και κάτι καινούργια πραγματακια στις ρυθμίσεις ,π.χ έξυπνος βοηθός .δεν θυμάμαι να το είχα αυτό παλιά! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την ομάδα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0