Διαφήμιση

Settings->Storage->Others

• Settings->Storage->Others

Έχω το mi pad 3 εδώ και κάτι μήνες και με τη βοήθεια σας περασα την XTRV 7.9.7.

Περιεργη παρατήρηση κάτω απο το γενικό όρο Others στο storage μου ειναι δεσμευμένα 35.75GB.
      Μου φαίνεται ανεξήγητο. Δε μπόρεσα να βρω κάτι μόνος!

Στα περισσότερα νήματα του εξωτερικού αναφέρονταν κυριως στο security app και στο deep clean στα storage settings που όμως από την εν λογω ROM απουσιάζουν ( ή εγώ δεν τα βλέπω ).
      Επισης local backups που ίσως να έπαιζε καποιο ρόλο με αυτα που διάβασα δεν έχω ανοιχτά.

Πώς μπορώ να κινηθώ για να αποδεσμεύσω το χώρο; Μιλάμε για πάνω απο τη μισή μου αποθήκευση ?(
    • Ο/H elektr0naut έγραψε:

Έχω το mi pad 3 εδώ και κάτι μήνες και με τη βοήθεια σας περασα την XTRV 7.9.7.

Περιεργη παρατήρηση κάτω απο το γενικό όρο Others στο storage μου ειναι δεσμευμένα 35.75GB.
      Μου φαίνεται ανεξήγητο. Δε μπόρεσα να βρω κάτι μόνος!

Στα περισσότερα νήματα του εξωτερικού αναφέρονταν κυριως στο security app και στο deep clean στα storage settings που όμως από την εν λογω ROM απουσιάζουν ( ή εγώ δεν τα βλέπω ).
      Επισης local backups που ίσως να έπαιζε καποιο ρόλο με αυτα που διάβασα δεν έχω ανοιχτά.

Πώς μπορώ να κινηθώ για να αποδεσμεύσω το χώρο; Μιλάμε για πάνω απο τη μισή μου αποθήκευση ?(
      Πάτησε παρατεταμένα πάνω στο Others και επίλεξε "View in folder" για να δεις τι αρχεία περιλαμβάνονται.
    • Δεν υπάρχουν επιλογές μετά την παρατεταμένη επιλογή του others.
      Προφανώς μένα αυτή ήταν η πρώτη μου αντίδραση. Απορώντας αν φταίει η ROM για την απουσία επιλογών σε αυτό το σημείο δοκίμασα και στη miui 9 stable του κινητού μου, αλλά πάλι η δεν αναλύει τι είναι το others.
      Γίνεται οντως κάτι τέτοιο ; δεν είδα αλλού να αναφέρεται.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H elektr0naut έγραψε:

Δεν υπάρχουν επιλογές μετά την παρατεταμένη επιλογή του others.
      Προφανώς μένα αυτή ήταν η πρώτη μου αντίδραση. Απορώντας αν φταίει η ROM για την απουσία επιλογών σε αυτό το σημείο δοκίμασα και στη miui 9 stable του κινητού μου, αλλά πάλι η δεν αναλύει τι είναι το others.
      Γίνεται οντως κάτι τέτοιο ; δεν είδα αλλού να αναφέρεται.
      Ναι γίνεται. Απλά, στο προηγούμενο μήνυμά μου το διατύπωσα λάθος λόγω του "προχωρημένου της ώρας" :D Δεν χρειάζεται να πατήσεις παρατεταμένα. Πάτησε επάνω στην ονομασία του κάθε φακέλου πχ πάνω στο Others και θα σου βγάλει τις επιλογές ;)
    • σε αντίθεση με προηγούμενες android συσκευές και εκδόσεις του android ( καθαρές/custom/διαφορετικά UIs ) που μου έδιναν την επιλογή όπως την περιγράφεις οϋτε στην xtrv εδώ, ουτε στην 9.0.5.0 stable στο redmi note 4 παίρνω τετοια επιλογή!