@gkalen έκανα καθαρισμό στη αναζήτηση και έστρωσε. Το πρόβλημα το είχε δημιουργήσει γιατί όταν τρέξεις για πρώτη φορά την αναζήτηση και σε ρωτάει αν μπορεί να έχει πρόσβαση στα μηνύματα, επαφές κτλ, εγω δεν είχα επιτρέψει την πρόσβαση στην τοποθεσία και έφαγε σκάλωμα. Παρατήρησα ότι αν δεν του δώσω πλήρη δικαιώματα, μετά μου κάνει fc. Αν του δώσω πλήρη δικαιώματα και αργότερα μπω στις ρυθμίσεις και βγάλω αυτά που δεν θέλω να έχει πρόσβαση, τότε είναι εντάξει. Σαν bug φαίνεται αυτό.
[XTRV-7.11.30 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 02/12 20:02)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπέρα, εγκατάσταση σε kenzo, όλα καλά, αλλά τι καλά, που όλες οι τελευταίες ρομ έχουν τρομερό θέμα με την μπαταρία. Εκεί που το κινητο πήγαινε σχεδόν 2 μερες με τέρμα φωτεινότητα, τώρα με το ζόρι βγάζει τη μέρα με 70% φωτεινότητα. Μου φαίνεται θα ξαναγυρισω στην 7.9.14.
Αλήθεια που μπορώ να την βρω για να την κατεβάσω; -
Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
redmi 4a......περαστηκε καλως με factory reset η AROMA......στην αρχη πολλα απανωτα reboot και αυτο καταλαβα οτι προηλθε απο την μεγαλη καταναλωση RAM που εχει,κολλαει και μπουκωνει.
η μπαταρια φαινεται πολλη καλη.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
redmi 4a......περαστηκε καλως με factory reset η AROMA......στην αρχη πολλα απανωτα reboot και αυτο καταλαβα οτι προηλθε απο την μεγαλη καταναλωση RAM που εχει,κολλαει και μπουκωνει.
-
Σε Redmi Note 2 η AROMA καλά προς το παρόν.
Φαίνεται ότι διορθώθηκαν τα FC, και τα κολλήματα.
Μου έκανε όμως μόνο του reboot το βράδυ. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
=============== Δεκ 4th 2017, 10:43am ===============
Ο/H thomas01 έγραψε:
Σε Redmi Note 2 η AROMA καλά προς το παρόν.
Φαίνεται ότι διορθώθηκαν τα FC, και τα κολλήματα.
Μου έκανε όμως μόνο του reboot το βράδυ.
" Γεωπόνος”
-
Σωστός, είναι μία λύση για να μη μείνουμε χωρίς τηλ.
Δεν θα καταλάβουμε όμως αν έκανε reboot. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H Anritsu έγραψε:
Καλησπέρα.
Γίνεταί να καταργήσω τον βοηθό μέσα απο τη ρομ ή τουάχιστον να ξαναφλασάρω σαν Αρωμα?
Τον τελευταίο μήνα εβαζα arwma . Είπα να δοκιμασω πάλι xtrv και πλέον πρέπει να εγκαταστάθηκε αυτό που έχω δει να αποκαλείται "βοηθός" . Εμφανίστηκε δλδ μια παντελώς - για μένα - άχρηστη επιπλέον επιφάνεια εργασίας με κάτι μετρητές βημάτων , συντομεύσεις , ημερολόγια κλπ . Μια και είμαι fan του minimal και επειδή επιπλέον η 9 στο δικό μου κινητό εχει βγει σχετικά ενεργοβόρα θα ήθελα να το καταργήσω τόσο για λόγους εμφάνισης όσο και μπαταρίας .
Δοκίμασα να βγάλω όλες τις συντομεύσεις αλλα μένει το κουφάρι του βοηθού να απασχολεί μια ολόκληρη επιφάνεια εργασίας
Οπότε ρωτάω αν μπορώ μεσα απο τις ρυθμίσεις να τον καταργήσω εντελώς ή μεσώ του arwma στο επόμενο update να επιλέξω να μην εγκατασταθεί . Τουλάχιστον μέχρι τώρα και 2-3 αρώματα πριν αυτό το πράγμα σε redmi 3s δεν υπήρχε .
Ευχαριστώ -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0