[XTRV-7.11.30 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 02/12 20:02)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Ο/H tasos17 έγραψε:
σε mi5 εχω θεμα με τα πληκτρολογια. οποτε παω να παω τον κερσορα στο κειμενο και/η παω να σβησω κατι πιο πισω κατεβαινει το πληκτρολογια και μου πεταει το μενου της επικολησης
-
Τι είναι τούτο πάλι???
Ειχα περασμένη την AROMA προσαρμοσμένη και είπα να αλλάξω μήπως δω καλυτέρευση από τα reboot και την άλλαξα σε τυπική....μετά την εγκατάσταση της τυπικής δεν άλλαξε τίποτα...έμεινε στην προσαρμοσμένη....μετά την άλλαξα σε ελάχιστη....είδα όμως πως παρέμεινε προσαρμοσμένη....γύρισα και κατάργησα το root και το magik αλλά μου είχε βάλει το supersu και root μόνο του.....έτσι λοιπόν τα απεγκατεστησα από τις εφαρμογές μόνος μου.....επίσης της έκανα εγκατάσταση σε απλή xtrv χωρίς extra εφαρμογές αλλά..το χαβά της η προσαρμοσμένη!!!!!!!!!!!!!!
Κάποια ενημέρωση από τους σεφ παρακαλώ????
Δεν θα θελα να γυρίσω σε xtrv.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Τι είναι τούτο πάλι???
Ειχα περασμένη την AROMA προσαρμοσμένη και είπα να αλλάξω μήπως δω καλυτέρευση από τα reboot και την άλλαξα σε τυπική....μετά την εγκατάσταση της τυπικής δεν άλλαξε τίποτα...έμεινε στην προσαρμοσμένη....μετά την άλλαξα σε ελάχιστη....είδα όμως πως παρέμεινε προσαρμοσμένη....γύρισα και κατάργησα το root και το magik αλλά μου είχε βάλει το supersu και root μόνο του.....έτσι λοιπόν τα απεγκατεστησα από τις εφαρμογές μόνος μου.....επίσης της έκανα εγκατάσταση σε απλή xtrv χωρίς extra εφαρμογές αλλά..το χαβά της η προσαρμοσμένη!!!!!!!!!!!!!!
Κάποια ενημέρωση από τους σεφ παρακαλώ????
Δεν θα θελα να γυρίσω σε xtrv.
Όταν όμως μετά επιλέξεις τυπική ή ελάχιστη δεν θα στις ξαναπεράσει όπως έγινε με την προσαρμοσμένη.
Κανονικά λειτουργούν τα Script της ARΩMA. -
Ευχαριστούμε πολύ,καλή δουλειά γίνετε μπράβο!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα, εγκατάσταση σε kenzo, όλα καλά, αλλά τι καλά, που όλες οι τελευταίες ρομ έχουν τρομερό θέμα με την μπαταρία. Εκεί που το κινητο πήγαινε σχεδόν 2 μερες με τέρμα φωτεινότητα, τώρα με το ζόρι βγάζει τη μέρα με 70% φωτεινότητα. Μου φαίνεται θα ξαναγυρισω στην 7.9.14.
Αλήθεια που μπορώ να την βρω για να την κατεβάσω;
Ο/H g.gounaris έγραψε:
Ευχαριστούμε πολύ,καλή δουλειά γίνετε μπράβο!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Giannisagal
Θα έχουμε κάποιες αλλαγες και διορθώσεις στα rolex και prada στην επόμενη ρομ , υπομονή μέχρι την Παρασκευή .. -
Συντηρητικά δύο ημέρες.REDMI NOTE 3(Kenzo)
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0