[XTRV-7.11.30 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 02/12 20:02)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H MindMaker έγραψε:
Κάτι μικρό που πρόσεξα, στον καθαρισμό δεν εμφανίζει σωστά το μέγεθος των "σκουπιδιών" στο Notification.
-
-
@MindMaker
Επανεκκίνηση έκανες μετά την αλλαγή γλώσσας ?? Κάνε επανεκκίνηση αν δεν έκανες και αν συνεχίσει το ίδιο πιθανώς bug μετάφρασης από sources όμως .. -
Καλημερα παιδιά. Μια εβδομάδα με αυτήν την ρομ στο kate μου, κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Βασικά όπως οι προηγούμενες εννιαρες, αυξημένη σχετικά κατανάλωση, ψηλολαγκαρισματα, force close κάποιες φορές... Δεν ξέρω γιατί, σε αυτήν την ρομ μου σβήστηκαν οι photo μου χωρίς να κάνω factory... το θέμα είναι οτι ενώ συγχρονίζεται στο mi λογαριασμό μου δεν τις κατεβάζει...ξέρετε αν γίνεται κάτι με αυτό?
-
Μόλις περάστηκε στο kenzo μου η 7.12.7 rom ... Εύκολα και γρήγορα με το νέο twrp 3.2.0-0
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
εντυπώσεις από την 7.12.7
-
Εάν δεν περάσουν τουλάχιστον δύο κύκλοι φόρτισης , δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
-
-
-
Ο/H Giannis Decadencia έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε Redmi Pro περαστηκε, λύθηκε το θέμα της Ryanair παραμένει το θέμα μη συνδεσης της βιντεοκάμερας στο Google camera. Αυτά με μια πρώτη ματιά. Επίσης παρατηρώ και από την προηγούμενη έκδοση ότι έχει κάπως καλύτερη διαχείριση της Ram! Κατά τα άλλα Super Greek Team
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0