Καλημερα, να ρωτησω λίγο για το mi cloud. ανεβάζω στο mi cloud όλες μου τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το κινητό μου (mi4i) και τα σβήνω από τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής μου με σκοπό να απελευθερώσω χώρο. παρ όλα αυτά μόλις συνδέομαι στο wifi κάνει συγχρονισμό και ξανακατεβαίνουν όλα τα βίντεο και οι εικόνες. τι να κάνω να απενεργοποιήσω το συγχρονισμό? αλλά έτσι ότι καινούρια φωτο γραφία η βίντεο τραβήξω δεν θα μπορεί να ανέβει στο cloud. βοήθειαααααααα
συγχρονισμος με micloud
-
-
Δες εδώ τον οδηγό μου για οριστική διαγραφή η επαναφορά φωτογραφιών xiaomi-miui.gr/community/index…ραφιών-μέσω-του-Mi-Cloud/
-
ευχαριστώ για την απάντηση. δεν εννοούσα όμως αυτό. εγώ θέλω να έχω το cloud ως αποθηκευτικό χώρο και τη συσκευή καθαρή χωρίς τις παλιές μου φωτογραφίες. αυτές όμως ξανακατεβαίνουν από το cloud ¨οταν συνδέομαι στο wifi
-
Πήγαινε στο mi λογαριασμό στο κινητό, mi cloud, αλλά αντικείμενα συγχρονισμού, επαφές,
Redmi Note 3 pro -
Αν το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα χώρου, ίσως σε βολέψει να ρυθμίσεις το συγχρονισμό των φωτογραφιών έτσι ώστε να κρατάει στο cloud τις φωτογραφίες σε κανονική ανάλυση και τοπικά μόνο σε thumbnail.
Κάτι άλλο που θα δοκίμαζα, είναι να βάλω τις φωτό που θέλω σε συγκεκριμένο album, να τις συγχρονίσω με το cloud και μετά να σταματήσω το συγχρονισμό για το συγκεκριμένο album και να τις σβήσω τοπικά. ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω πως θα συμπεριφερθεί σε βάθος χρόνου το cloud, γι αυτό σίγουρα πριν το κάνω, θα κρατούσα backup των φωτογραφιών σε τρίτο μέσο, όπως ένας υπολογιστής ή εξωτερικός δίσκος. -
ευχαριστώ πολύ!!!
-
Πως απελευθερωνουμε χωρο στο mi cloud?
-
Μην συγχρονίζεις φώτο-βίντεο, καταλαμβάνουν τον μεγαλύτερο χώρο από τα 5GB που δίνει free
-
Ναι αλλα πως μπορω ν τ σβησω αυτα που συγχρονιστηκαν;
-
Τα μεταφέρεις από το κινητό στον υπολογιστή, ώστε να μην τα ξανά ανεβάσει και μετά πας εδώ ---> Mi Cloud
Για να διαγράψεις ότι δεν θες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα