Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Οκ καλά έκανες! Αν και δεν είμαι φαν της φωτό από τα κινητά έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτή την επιλογή.
Για όλους τους φίλους που χρησιμοποιούν ad block να προτείνω από μια ξένη κοινότητα miui τα συνημμένα αρχεία. Τα έχω δοκιμασμένα εδώ και πολύ καιρό σε όλα τα miui τηλέφωνα που είχα....
Τα κάνετε εγκατάσταση από ρεκοβερι και τελος
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Την ρύθμιση την έχεις κάνει από το viber η από της ρύθμισης οθόνη κλειδώματος;;;Ο/H soupis88 έγραψε:
Καλησπέρα.Παλι θέμα με τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος με την 9.5.16. Δυστυχως δεν το έφτιαξαν.
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν είναι μόνο στο viber messenger και ότι έχω βάλει να βγάζει ειδοποιήσεις στην αρχική οθόνη δεν μου βγάζει το περιεχόμενο ενώ παντού έχω επιλέξει να φαίνεται το περιεχόμενοΟ/H kouskous έγραψε:
Την ρύθμιση την έχεις κάνει από το viber η από της ρύθμισης οθόνη κλειδώματος;;;Ο/H soupis88 έγραψε:
Καλησπέρα.Παλι θέμα με τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος με την 9.5.16. Δυστυχως δεν το έφτιαξαν.
Μόλις το δοκίμασα. Στα μυνήματα που έρχονται από το viber και δεν είναι αυτοκόλλητα εμφανίζεται κανονικά αυτό που μου στείλανε. Πηγενε και έλεγξε της ρύθμισης για την οθόνη κλειδώματος και μετά πηγενε στην εφαρμογή και κοίτα της ρύθμισης για τις ειδοποιήσεις. Κάποιο λάθος έχεις κάνει κάπου εκεί τουλάχιστον στον viber.
ορίστε οι ρυθμίσεις μου και τι βγάζειΟ/H kouskous έγραψε:
Μόλις το δοκίμασα. Στα μυνήματα που έρχονται από το viber και δεν είναι αυτοκόλλητα εμφανίζεται κανονικά αυτό που μου στείλανε. Πηγενε και έλεγξε της ρύθμισης για την οθόνη κλειδώματος και μετά πηγενε στην εφαρμογή και κοίτα της ρύθμισης για τις ειδοποιήσεις. Κάποιο λάθος έχεις κάνει κάπου εκεί τουλάχιστον στον viber.

-
Καμία διαφορά.Το μόνο που αλλάζει στις ρυθμίσεις του viber είναι να σου πετάει το μήνυμα σε παράθυρο έτσι.Κατι το οποίο αν ήθελα το έκανα.Οσον αφορά της υπόλοιπες ρυθμίσεις έτσι της έχω και δεν βγάζει σε καμία εφαρμογή το επερχόμενο.Ειναι bug όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω και έχουν πρόβλημα κι άλλα ατομαΟ/H kouskous έγραψε:
Κάνε μου μια χάρη και πηγενε και διάλεξε αυτα. Το ένα είναι viber ρυθμίσεις ειδοποιήσεις
Το άλλο ρυθμίσεις τηλεφώνου οθόνη κλειδώματος.
Και δοκίμασε

-
αναεξηγητο δεν ξέρω και είσαι σίγουρος με την 9.5.16 dev ?Ο/H kouskous έγραψε:
Οκ όλα δεκτά όσα λες αλλά πες μου έναν καλό λόγο γιατί εγώ δεν έχω bug...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0