Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Το κινητο πλεον ανοιξε με την βοηθεια του @linuxilakis και του @derveni που τους ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο τους και τις επιπλεον γνωσεις που μου δωσανε!
Δικο μου λαθος ηταν εξαρχης που δεν εκανα format data. Ειχα μεινει στον παλιο τροπο απο το note 4x που εκανα wipe μονο τα data , cache , dalvik. -
-
Μπράβο @mula πλέον έχεις γίνει ξεφτέρι....Να χαρείς την συσκευή σου τώρα.
Το πιάσαμε απο την αρχή me miflash πέρασμα oficial και μετά twrp και format data και όλα πήγαν όπως έπρεπε. Καθαρός και ωραίος ο @mula -
Μπράβο σε όλους σας που ασχοληθήκατε με το πρόβλημα του μέλους μας και δώσατε λύση.
Να μην ξεχνάτε να κάνετε Format Data όταν αλλάζετε ROM και πάτε από επίσημη σε Custom όπως είναι η Ελληνική ROM. -
-
-
Μιάμιση μέρα άνετα με όλα ανοιχτά και αρκετό 4g. Το έχω ξαναπεί ακούω ράδιο στο τρένο περίπου μία ώρα ακουω τον Ιωάννου στο 247 (από έφηβος το 92 σταθερά από το μελωδία τον παρακολουθώ) με χαμηλό σήμα κλπ και εκεί σκίζετε το καημένο. Αν δεν το σκίζεις και είσαι με wifi και απλά σερφαρεις δυο μέρες αναμονή και τις 7 ώρες sot τις έχεις. Και σου δίνει και καβατζα ένα 10%...έτσι για να γουστάρεις. Όλα αυτά βέβαια με μια καλή ρομ όπως πιστεύω ότι είναι η τελευταία. . Τώρα με το mi5s που θες να το συγκρίνεις ένα θα σου πω . Δεν έχει σχέση. Μ αυτές τις συνθήκες έβγαζα δεν έβγαζα την μέρα. Πιστεύω ότι όταν κάτσει η 8αρα καλύτερα θα δούμε ακομα καλύτερα πράγματα.
-
Λοιπόν.πρόβλημα. δεν ανοίγω καινούργιο θέμα και θα ρωτήσω εδω.
Ηρθε σε φίλο ενα mi mix 2.
Κινεζικά και αγγλικά.
Με το xiaomi mi tool του πέρασα μία rom πού μου έβγαζε με μπλε γράμματα.ολα καλά.
Λοιπόν,το πρόβλημα είναι ότι τελικά αποφάσισε να δώσει το κινητό σε άλλο φίλο και λογικά έκανε διαγραφή.
Από εκείνη την στιγμή κι επειτα.
Η συσκευή ανοίγει,την πάω στην επιλογή γλώσσας και μόλις πάω στην περιοχή κίνα,μόλις πατήσω για επιλογή,αρχίζει τα restarts...και τίποτα άλλο.
Με volume up- power button μπαίνει απλά στο μενού με τις 3 επιλογές.
Εννοείται έκανα wipe...τα ίδια.
Τι κάνουμε;
Bootloader lock.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@taksidiotis δοκίμασε μ αυτόνxiaomi-miui.gr/community/index…CE%BF-bootloader-fastboo/ τον οδηγό αν και λίγο δύσκολο γιατί έχεις απενεργοποιημένο το usb debugging.
-
Κυριάκο νομίζω για την ώρα μόνο με το κινέζικο mi pc suite αν μπορεί να γίνει κάτι στη φάση που βρίσκεται. Μόλις πάω δουλειά θα σου δώσω κ λινκ με τον ελληνικό οδηγό.
-
Καλημέρα Βασίλη. Αυτόν τον οδηγό έδωσα για να δοκιμάσει ο φίλος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0