381 απο gearbest χωρις κουπονι απο κινα και 422 απο ευρωπαικη αποθηκη (G-W-4)
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Βλέπω στα 460 το 128 από Ευρώπη Honorbuy με τα μεταφορικά σε μια βδομάδα σπίτι το αργότερο. Αν σκεφτείς ότι πριν δύο μήνες το πήρα 470 περιμένοντας 1 μήνα. Είδα στο κιμοβιλ 530 περιπου το full κεραμικό
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H mula έγραψε:
Τα 500 είναι αρκετά θεωρω για το μικρό. 400 πήρα το δικό μου και ασ εκανε και 20 μέρες περίπου.
460 για το μεγάλο αν κάποιος χρειάζεται τόση μνήμη είναι καλα.
Στο honorbuy βέβαια δε ξερω αν υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις το τελωνείο.
Ναι Χρήστο... Αυτο -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ο/H mula έγραψε:
Τα 500 είναι αρκετά θεωρω για το μικρό. 400 πήρα το δικό μου και ασ εκανε και 20 μέρες περίπου.
460 για το μεγάλο αν κάποιος χρειάζεται τόση μνήμη είναι καλα.
Στο honorbuy βέβαια δε ξερω αν υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις το τελωνείο.
Ναι Χρήστο... Αυτο -
Όπως δεν παίρνω Samsung έτσι δεν αγοράζω κ από gearbest
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Όπως δεν παίρνω Samsung έτσι δεν αγοράζω κ από gearbest
Εγω το εμπιστεύομαι όπως και banggood.
Βέβαια ολα τα κινητά είναι απο banggood , δε ξέρω, έτυχε! -
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
τον bootloader τον εχεις ξεκλειδωσει;
-
Ο οδηγός είναι σαν αυτόν που είχες περάσει στο mi5s αν είχες twrp. Το θέμα είναι όπως λέει ο maki's αν είσαι ξεκλειδωτος. Και αν το account σου έχει δικαιώματα. Αν δεν είσαι ξεκλειδωτος θα χρειαστείς το Plex VPN ώστε να γίνει bind ο λογαριασμός σου για να μπορέσει να ολοκληρώσει το mi unlock. Φτάσε εκεί και σου λέω μετά τις ιδιαιτερότητες του mix 2
Εμένα ξεκλείδωσε.με server China sangai
Developer option status αν θυμάμαι η oem unlock bind account ενώ ήδη έχεις συνδεθεί με το VPN. Μετά fastboot και mi unlock -
πηγαινε πρωτα στο επιλογες για προγραμματιστες, mi ulock status και βαλε τον λογαργιασμο mi account αν βγαλει error μετα vpn εδω Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ο οδηγός είναι σαν αυτόν που είχες περάσει στο mi5s αν είχες twrp. Το θέμα είναι όπως λέει ο maki's αν είσαι ξεκλειδωτος. Και αν το account σου έχει δικαιώματα. Αν δεν είσαι ξεκλειδωτος θα χρειαστείς το Plex VPN ώστε να γίνει bind ο λογαριασμός σου για να μπορέσει να ολοκληρώσει το mi unlock. Φτάσε εκεί και σου λέω μετά τις ιδιαιτερότητες του mix 2
Εμένα ξεκλείδωσε.με server China sangai
Developer option status αν θυμάμαι η oem unlock bind account ενώ ήδη έχεις συνδεθεί με το VPN. Μετά fastboot και mi unlock
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0