Ε καλά μην το παίρνεις και πάνω σου, αφού το ήθελες να το αφήσεις στην άκρη από την αρχή, ε σου έδωσα την απάντηση που ήθελες να ακούσεις, και είναι αντίθετη με αυτήν που πιστεύω εγώΟ/H tsine έγραψε:
Κοτζαμ inspector ...:PΟ/H derveni έγραψε:
Τώρα ξεκαθάρισε το πράγμα, άστο σπίτι τότε.
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
-
Αν θες επαφες κτλ χωρις φωτο ανοιξε τον συγχρονισμο του mi cloud των επαφων κ θα σου ερθουν κανονικα ολες. Απλα επειδη ενδέχεται να στα σβησει ολα μετα το ξεκλειδωμα ειναι κριμα να σεταρεις δυο φορες κ ειδικα αν θες να περασεις την ελληνικη ρομ. Επαφες κ ψιλολογια μπορεις να περασεις κ να το χρησιμοποιεις κανονικα καθημερινα πιστευω. Τα υπολοιπα αστα για μετα το ξεκλειδωμα...Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Αν θες επαφες κτλ χωρις φωτο ανοιξε τον συγχρονισμο του mi cloud των επαφων κ θα σου ερθουν κανονικα ολες. Απλα επειδη ενδέχεται να στα σβησει ολα μετα το ξεκλειδωμα ειναι κριμα να σεταρεις δυο φορες κ ειδικα αν θες να περασεις την ελληνικη ρομ. Επαφες κ ψιλολογια μπορεις να περασεις κ να το χρησιμοποιεις κανονικα καθημερινα πιστευω. Τα υπολοιπα αστα για μετα το ξεκλειδωμα...
Υ.Γ. εγώ υπέθεσα ότι το σετάρισμα πριν θα φέρει κατάλληπα που θα επιρρεάσουν την λειτουργία της ελληνικής XTRV μετά το ξεκλείδωμα (έτσι τουλάχιστον μου φάνηκε ότι υπόθηκε αν και ακουγόταν λίγο υπερβολή). -
Κ μια συμβουλη... Σεταρε τα παντα εκτος απο τις εφαρμογες απο το προηγουμενο κινητο σου... Δηλαδη αν εχεις κανει αντιγραφο απο mi cloud μην το χρησιμοποιησεις. Κατεβασε μια μια τις εφαρμογές που ειχες στο παλιο κινητο σου.Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Κ μια συμβουλη... Σεταρε τα παντα εκτος απο τις εφαρμογες απο το προηγουμενο κινητο σου... Δηλαδη αν εχεις κανει αντιγραφο απο mi cloud μην το χρησιμοποιησεις. Κατεβασε μια μια τις εφαρμογές που ειχες στο παλιο κινητο σου.
-
Γιατι οτι θεματα με εφαρμογες κ διαφορα καταλοιπα οπως ειπες κ εσυ πιο πριν μπορει να στα περασει στο νεο κινητο κ μετανα ψαχνεσαι.. Θα δεις κ μονος σου οτι πλεον οσες κ εφαρμογες κ να εχεις σε ενα τεταρτο το πολυ θα τις εχεις εγκατεστημενες στο νεο κινητο...τις περναει σφαιρα... Εγω επαψα να κραταω backup στο cloud... Βεβαια ειναι συγχρονισμενα τα παντα... Αλλα οχι οι εφαρμογες σαν backup...κ εννοείται για μελλοντικα...Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Γιατι οτι θεματα με εφαρμογες κ διαφορα καταλοιπα οπως ειπες κ εσυ πιο πριν μπορει να στα περασει στο νεο κινητο κ μετανα ψαχνεσαι.. Θα δεις κ μονος σου οτι πλεον οσες κ εφαρμογες κ να εχεις σε ενα τεταρτο το πολυ θα τις εχεις εγκατεστημενες στο νεο κινητο...τις περναει σφαιρα... Εγω επαψα να κραταω backup στο cloud... Βεβαια ειναι συγχρονισμενα τα παντα... Αλλα οχι οι εφαρμογες σαν backup...κ εννοείται για μελλοντικα...
Αλλά δεν πειράζει
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk -
Ρε @tsine καλημέρα εχθές δεν σου είπα προσωρινό mode .. Επαφές με το Gmail η το mi account και το χρησιμοποιείς. Εφαρμογές ότι πολυδουλευεις κ έφυγες. Καινούργιο κινητό είναι μια μια τις εφαρμογές όπως είπε ο χρηστοςνικος . Ειδικά με xtrv που θα είναι 8 . Format data θα κάνεις δυο κ τρεις οπότε φωτογραφίες μουσικές mi back up περνά τα στο pc να τα έχεις. Αλλιώς θα τα χάσεις. Καλημέρα
-
-
Κλπ κλπ. Εγώ προσέχω ειδικά στην αρχή να μην πάει κάτω από 9% γιατί δεν του κάνει καλό. Τα άλλα δε έχουν κ τόσο σημασία. Μια δυο φορτίσεις μέχρι 100 θα χρειαστούν αλλά κ να μην... δεν έχουν θέμα πια
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0