Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Καλησπερα παιδια...Θελω την βοηθεια σας αμεσα...Μενω μονιμα Αγγλια.Εχω ερθει κυπρο για διακοπες και ενω συνδεεται το mi mix 2 κανονικα σε κυπριακο δικτυο δεν εχω ιντερνετ data.το ιδιο επαθα κ στην ελλαδα.Ειναι ενεργοποιημενα κ τα data κ το roaming data επισης αλλα τζιφος.Της συζυγου μου που εχει ενα redmi note 3 εχει κανονικα ιντερνετ.Προφανως καποια ρυθμιση ειναι.μπορειτε να βοηθησετε;
-
Σε άλλες ενδιάμεσες χώρες είχες data?
Μπορεί εσύ να έχεις ενεργό το roaming στην συσκευή σου, αλλά να είναι κλειστό από τον παροχό σου στην Αγγλία.
Επειδή η σύζυγος σου έχει διαφορετική σύνδεση, σε αυτήν μπορεί ο πάροχός της να έχει ενεργό το roaming στην σύνδεσή της.
Ίσως θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον παροχός σου για να βεβαιωθείς. -
Εχουμε και οι 2 Ο2.Πλην Ελλαδος και κυπρου δεν εχω ταξιδεψει πουθενα αλλου με το xiaomi μου
-
Μέσα στις ρυθμίσεις sim σου εμφανίζει τα ΑΡΝ σωστά (settings, sim cards, sim, access point names); Πρέπει να δείχνει στοιχεία κάποιου κυπριακού παρόχου. Δες πως είναι της συζύγου σου και τι έχει σε εσένα.
Κάνε και ένα ψάξιμο στα δίκτυα... -
Ερώτηση: Είμαι με global stable 9.5.6.0 προερχόμενος από την τελευταία global dev περασμένη μέσω του updater της συσκευής. Το πρόβλημα είναι ότι κάνει fc το cloud. Αν περάσω τη stable με mi flash λέτε να στρώσει και το cloud? Έχω ήδη ξεκλειδώσει κλπ κλπ
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Έχεις την δική μας ROM ή την original ?
Πηγαίνοντας από Global σε Stable και το ανάστροφο, πρέπει να προηγείται πρώτα ένα Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
Με εργοστασιακές ρυθμίσεις ή αν κάνεις Διαγραφή/Καθαρισμό δεδομένων από τις Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Mi-Cloud μπορεί να σου στρώσει. -
-
Ενω σε όλα τα τηλέφωνα μου πέρναγα άρωμα, σ αυτό, λόγω περιορισμένου χρόνου δεν έχω καταφέρει να ασχοληθώ και έχω ξεμείνει με την original. Άσχετο: Στις original η stable, όσον αφορά τη μπαταρία, είναι σίγουρα καλύτερη από την dev, στην άρωμα ισχύει το ίδιο?
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H almichael έγραψε:
Στις original η stable, όσον αφορά τη μπαταρία, είναι σίγουρα καλύτερη από την dev, στην άρωμα ισχύει το ίδιο?
Η ROM παραμένει ίδια και στην απλή ΧΤΡV και στην ARΩΜΑ, οπότε και η μπαταρία θα πρέπει να είναι ίδια αν δεν βάλεις extra εφαρμογές που σου παρέχει η AROMA, και παραμείνεις κοντά σε αυτά που σου παρέχει και η απλή XTRV ROM. -
Ναι, δεν το έθεσα σωστά μάλλον. Η διαχείριση της μπαταρίας και της ram στην εργοστασιακή global stable είναι σαφώς καλύτερη από την εργοστασιακή global developer. (Σύμφωνα με την δική μου εμπειρία). Το ίδιο ισχύει και στις xtrv ή υπάρχει κάποια διαφοροποίηση?????
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0