Οκ ευχαριστω.Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν κάνεις καμία αλλαγή, ΟΥΤΕ ΚΑΝ αναβάθμιση της official rom
Καλό θα ήταν όμως να ξεκλειδώσεις τον bootloader ώστε εάν τύχει κάποια στραβή και κολλήσει, να μπορείς να το επαναφέρεις εύκολα
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Παρακαλώ
Το πιο σημαντικό είναι η συσκευή να κάνει όλα όσα θέλουμε χωρίς προβλήματα, αφού είσαι ευχαριστημένος όπως είναι τώρα, όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα -
Επειδή έρχομαι από νοτε 2 που δεν είχε διπλό ταπ για τη οθόνη αλλά προστασία να μη ανοίγει το τηλέφωνο στη τσέπη, εδώ πως γίνεται να τα έχω και τα 2; αν γίνεται δηλαδή.
Και κάτι ακόμη. Στο πάνω μέρος του τηλέφωνου έχει μια τρυπούλα η μαμά θήκη. Για ποιό λόγο είναι;; -
Ειναι για να περνανε η υπερυθρες IR , οπου το χρησιμοποιεις σαν control για να αλλαζεις καναλια στην τηλεοραση, aircontition,και αλλα....Λογικα θα εχεις και την εφαρμογη mi remote
Διπλο tap οθονη,
πας ρυθμισεις-προβολη-διπλο αγγιγμα στην οθονη για ενεργοποιηση -
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
Το Mix2 δεν διαθέτει τέτοια θύρα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
-
Ειναξ το ακουστικό εκείνη η μικρή τρυπιτσαOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H bandit650 έγραψε:
Η επάνω μικρή τρύπα είναι 2ο μικρόφωνο (Το 1ο - το κυρίως - βρίσκεται κάτω) που χρησιμοποιείται κυρίως για noise cancellation.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο/H markito έγραψε:
Δεν έχει τηλεκοντρόλ το mix 2? Ξενέρωσα τώρα...
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0