Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

• Ρε παιδιά η διάρκεια μπαταρίας και πόσες ώρες έχεις την οθόνη ενεργή δεν είναι απόλυτη,είναι και ανάλογη με το τι τρέχει στο τηλ,δεν μπορεί να έχω 5 ώρες οθόνη ενεργή με browsing και να περιμένω να βγάλει με παιχνίδι ή βλέποντας βίντεο ή γενικά κάνοντας κάτι που τρώει αρκετή ενέργεια τις ίδιες ώρες,οπότε μην τρελενεστε με την καταναλωση
    • Ο/H Polizos έγραψε:

Ρε παιδιά η διάρκεια μπαταρίας και πόσες ώρες έχεις την οθόνη ενεργή δεν είναι απόλυτη,είναι και ανάλογη με το τι τρέχει στο τηλ,δεν μπορεί να έχω 5 ώρες οθόνη ενεργή με browsing και να περιμένω να βγάλει με παιχνίδι ή βλέποντας βίντεο ή γενικά κάνοντας κάτι που τρώει αρκετή ενέργεια τις ίδιες ώρες,οπότε μην τρελενεστε με την καταναλωση
      Προφανώς και το γνωρίζουμε αυτο και έχεις δίκαιο. Απλά μιλάμε για μια νορμάλ χρήση μέσου κόσμου. Τετοια κινητα κατα τι γνώμη μου παντα τα παίρνεις για να τα χρησιμοποιείς σε τσατ ,σερφαρισμα, μουσικη,χαρτες κτλπ(τα παιχνίδια δε τα βαζω μεσα εννοείται) Αν ειναι να το πάρεις και να του κανεις μια απλη χρήση τηλεφώνου ειναι κριμα ή να το βάζεις σε λειτουργία πτήσης που διάβασα κάπου.
      Απο το 45% που ανεβασα την φωτο εχω τσαταρει ελαχιστα και χωρις να κανω τίποτα αλλο βρίσκεται τώρα στο 35%. Για εμένα αυτό είναι κακή διαχείριση ενέργεια.
      Το κινητό είναι άψογο με ολη την έννοια της λέξης απλά η μπαταρία ειναι μέτρια,αυτο.
    • 10% μόνο με τσατ όντως ακούγεται πολυ,εγω συνήθως βγάζω πάνω από μια μέρα χρησης με Facebook,crome, τηλέφωνα και παίζοντας και κάποια χαζοπαιχνιδα και η οθόνη γύρο 5 ώρες χονδρικά ανοιχτή με την global stable 9.5.6
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Polizos έγραψε:

10% μόνο με τσατ όντως ακούγεται πολυ,εγω συνήθως βγάζω πάνω από μια μέρα χρησης με Facebook,crome, τηλέφωνα και παίζοντας και κάποια χαζοπαιχνιδα και η οθόνη γύρο 5 ώρες χονδρικά ανοιχτή με την global stable 9.5.6
      Αυτο ειναι ικανοποιητικό απλά λεω πως δε το έχω πιάσει ποτέ.
    • Δεν ξέρω ίσως τότε να είναι θέμα τις beta,δεν την έχω δοκιμάσει οπότε ότικαι να σου πω θα είναι ψεμα,αλλά ωντος μεγάλη κατανάλωση έχεις
    • Παιδια εγω με global dev 8.4.24 που μας εδωσαν πριν κλεισουν τις developer που δεν ειναι κ πολυ καλη βγαζω 5-5-30 sot κ τα παντα ολα ενεργα.... Κ 4g+.κοιταξτε εσεις που δεν βγαζετε πνω κατω τοσο τι εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο κ σας τρωνε μπαταρια...
      Mi 11 pro
    • Ο/H chrisnik έγραψε:

Παιδια εγω με global dev 8.4.24 που μας εδωσαν πριν κλεισουν τις developer που δεν ειναι κ πολυ καλη βγαζω 5-5-30 sot κ τα παντα ολα ενεργα.... Κ 4g+.κοιταξτε εσεις που δεν βγαζετε πνω κατω τοσο τι εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο κ σας τρωνε μπαταρια...
      Αυτό με τις εφαρμογές πάντα το είχα. Τρεχουν εφαρμογές τις οποίες τις έχω κλείσει. Σε ολες τις ρομ μου το εκανε. Το ειχα ξανα αναφερει αλλα δε πηρα απάντηση ποτε. Τις εχω βγαλει και από το autostrart.
    • Διαφήμιση
    • Πηγαινε στις άδειες των εφαρμογών και βρες την επιλογή του τι ξεκινάει στο προσκήνιο και απενεργοποίησε ότι δεν θες,και πήγαινε και στην ασφάλεια >μπαταρία>πάτα στο γρανάζι να μπεις στις ρυθμίσεις εκεί και βαλε να καθαρίζει την cache σε όσο χρονο θες εγώ προσωπικά το έχω στο λεπτο
    • Ο/H Polizos έγραψε:

Πηγαινε στις άδειες των εφαρμογών και βρες την επιλογή του τι ξεκινάει στο προσκήνιο και απενεργοποίησε ότι δεν θες,και πήγαινε και στην ασφάλεια >μπαταρία>πάτα στο γρανάζι να μπεις στις ρυθμίσεις εκεί και βαλε να καθαρίζει την cache σε όσο χρονο θες εγώ προσωπικά το έχω στο λεπτο
      To start in background το είχα κάνει σε παλιότερη ρομ και δεν έκανε δουλειά. Εβαλα και αυτο με την cache
      Για να δούμε.. σευχαριστω!
    • Καλα με τοσες εφαργογες να τρεχουν δεν γινεται τπτ!! Εγω περαν το οτι εχω κοψει να εκκινουν αυτοματαβστο παρασκηνιο, μεσω απο την εφαρμογη της μπαταριας τα εχω κοψει κ απο εκει να μην ανοιγουν εφαρμογες της google πχ που δεν χρησιμοποιω ποτε μου...
      Mi 11 pro
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

Το έχω μια βδομάδα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την μπαταρία. Μακάρι να κρατήσει έτσι.
      Παραθέτω Screenshot από τη δικιά μου χρήση.

-Μία κάρτα σιμ
      -Αρκετό Wi fi λίγα data.(Αν είμαι με Wi fi το δίκτυο το έχω σε 2G)
      -Λίγη ομιλία
      -Αυτόματη φωτεινότητα
      -Viber, browsing, email

Τα Screenshots είναι από 92% φόρτιση και όχι πλήρη φόρτιση όπως φαίνεται στο διάγραμμα.
      Κάτι περισσότερο από τρεις ώρες και είμαι στο 54% τι άλλο να θέλει κανείς.
      :)

Αυτό που φαίνεται στη δική μου περίπτωση είναι ότι θέλει βελτίωση το η πτώση της μπαταρίας όταν είναι σε αναμονή.

Τροποποίηση