Ρε παιδιά η διάρκεια μπαταρίας και πόσες ώρες έχεις την οθόνη ενεργή δεν είναι απόλυτη,είναι και ανάλογη με το τι τρέχει στο τηλ,δεν μπορεί να έχω 5 ώρες οθόνη ενεργή με browsing και να περιμένω να βγάλει με παιχνίδι ή βλέποντας βίντεο ή γενικά κάνοντας κάτι που τρώει αρκετή ενέργεια τις ίδιες ώρες,οπότε μην τρελενεστε με την καταναλωση
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Ο/H Polizos έγραψε:
Ρε παιδιά η διάρκεια μπαταρίας και πόσες ώρες έχεις την οθόνη ενεργή δεν είναι απόλυτη,είναι και ανάλογη με το τι τρέχει στο τηλ,δεν μπορεί να έχω 5 ώρες οθόνη ενεργή με browsing και να περιμένω να βγάλει με παιχνίδι ή βλέποντας βίντεο ή γενικά κάνοντας κάτι που τρώει αρκετή ενέργεια τις ίδιες ώρες,οπότε μην τρελενεστε με την καταναλωση
Απο το 45% που ανεβασα την φωτο εχω τσαταρει ελαχιστα και χωρις να κανω τίποτα αλλο βρίσκεται τώρα στο 35%. Για εμένα αυτό είναι κακή διαχείριση ενέργεια.
Το κινητό είναι άψογο με ολη την έννοια της λέξης απλά η μπαταρία ειναι μέτρια,αυτο. -
10% μόνο με τσατ όντως ακούγεται πολυ,εγω συνήθως βγάζω πάνω από μια μέρα χρησης με Facebook,crome, τηλέφωνα και παίζοντας και κάποια χαζοπαιχνιδα και η οθόνη γύρο 5 ώρες χονδρικά ανοιχτή με την global stable 9.5.6
-
Ο/H Polizos έγραψε:
10% μόνο με τσατ όντως ακούγεται πολυ,εγω συνήθως βγάζω πάνω από μια μέρα χρησης με Facebook,crome, τηλέφωνα και παίζοντας και κάποια χαζοπαιχνιδα και η οθόνη γύρο 5 ώρες χονδρικά ανοιχτή με την global stable 9.5.6 -
Δεν ξέρω ίσως τότε να είναι θέμα τις beta,δεν την έχω δοκιμάσει οπότε ότικαι να σου πω θα είναι ψεμα,αλλά ωντος μεγάλη κατανάλωση έχεις
-
Παιδια εγω με global dev 8.4.24 που μας εδωσαν πριν κλεισουν τις developer που δεν ειναι κ πολυ καλη βγαζω 5-5-30 sot κ τα παντα ολα ενεργα.... Κ 4g+.κοιταξτε εσεις που δεν βγαζετε πνω κατω τοσο τι εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο κ σας τρωνε μπαταρια...Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Παιδια εγω με global dev 8.4.24 που μας εδωσαν πριν κλεισουν τις developer που δεν ειναι κ πολυ καλη βγαζω 5-5-30 sot κ τα παντα ολα ενεργα.... Κ 4g+.κοιταξτε εσεις που δεν βγαζετε πνω κατω τοσο τι εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο κ σας τρωνε μπαταρια... -
-
Ο/H Polizos έγραψε:
Πηγαινε στις άδειες των εφαρμογών και βρες την επιλογή του τι ξεκινάει στο προσκήνιο και απενεργοποίησε ότι δεν θες,και πήγαινε και στην ασφάλεια >μπαταρία>πάτα στο γρανάζι να μπεις στις ρυθμίσεις εκεί και βαλε να καθαρίζει την cache σε όσο χρονο θες εγώ προσωπικά το έχω στο λεπτο
Για να δούμε.. σευχαριστω! -
-
Καλα με τοσες εφαργογες να τρεχουν δεν γινεται τπτ!! Εγω περαν το οτι εχω κοψει να εκκινουν αυτοματαβστο παρασκηνιο, μεσω απο την εφαρμογη της μπαταριας τα εχω κοψει κ απο εκει να μην ανοιγουν εφαρμογες της google πχ που δεν χρησιμοποιω ποτε μου...Mi 11 pro
-
Το έχω μια βδομάδα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την μπαταρία. Μακάρι να κρατήσει έτσι.
Παραθέτω Screenshot από τη δικιά μου χρήση.
-Μία κάρτα σιμ
-Αρκετό Wi fi λίγα data.(Αν είμαι με Wi fi το δίκτυο το έχω σε 2G)
-Λίγη ομιλία
-Αυτόματη φωτεινότητα
-Viber, browsing, email
Τα Screenshots είναι από 92% φόρτιση και όχι πλήρη φόρτιση όπως φαίνεται στο διάγραμμα.
Κάτι περισσότερο από τρεις ώρες και είμαι στο 54% τι άλλο να θέλει κανείς.
Αυτό που φαίνεται στη δική μου περίπτωση είναι ότι θέλει βελτίωση το η πτώση της μπαταρίας όταν είναι σε αναμονή.
Τροποποίηση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0