Οχι νυχτα εγω χανω 1-2% με wifi ανοιχτο κιολας...
Mi 11 pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΊσως κάποια εφαρμογή να ευθύνεται για το battery drain. Πριν πέσω για ύπνο πάντα η συσκευή μπαίνει σε λειτουργία πτήσης και από την εφαρμογή της ασφάλειας κάνω όλες τις εκκαθαρίσεις (και την ανάλυση χρήσης μπαταρίας για να δω αν συνεχίζει να δουλεύει κάποια εφαρμογή). Από το πρωί που θα σηκωθώ (6:45) μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθώ (μετά τις 11:30) όλα δουλεύουν φουλ, bluetooth (για ακουστικά, amazfit κτλ) wifi ή 4g και δύο κάρτες sim κτλ. Εδώ και ένα μήνα είμαι με την Stable XTRV. Πιο πριν ήμουν με την beta (dev) XTRV. Με την stable το Sot παίζει από 6 έως 7 ώρες περίπου. Ενώ με την beta νομίζω είχα καλύτερα sot είχα φτάσει μέχρι και 9 ώρες. Κράτησα κι ένα screenshot από την beta. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με την μπαταρία. Με κρατάει από 1 έως 2 μέρες. Συνήθως το λιώνω και με κρατάει άνετα μια μέρα.Ο/H linuxilakis έγραψε:
Οκ τότε χρειάζομαι ξανά στήσιμο κάτι δεν έχει κάτσει σωστά .
Αν έχεις Global ROM και δουλεύει μια χαρά η συσκευή σου, παρέμεινε εκεί μέχρι να δούμε πως θα πάει η νέα Android 8 ROM.Ο/H teras έγραψε:
Να σημειώσω πως το κινητό ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader οπότε σύμφωνα με το tutorial πέρασα την global rom (με MIUI 9). ΔΕΝ έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader, αφού ήταν και παρέμεινε ξεκλείδωτος. Αυτό έπαιξε μια χαρά.
Καλημέρα και ευχαριστώ για τα replies.Ο/H linuxilakis έγραψε:
Άρα αν δεν είσαι εξοικοιωμένος με flashαρισματα και λοιπές μόντες