Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

• Ο/H chrisnik έγραψε:

Παρε το nillkin pro να σωθεις κ μια καλη θηκη γιατι της εταιριας αφηνει ενα κομματι ακαλληπτο κ μπορει να γρατζουνιστει....

Ps παντως με ενα θεμα που εχω ψιλοξενερωσει με το τηλ ειναι οι καμερες που εχει... Η μπροστινη ειναι για κλοτσιες σε σχεση με το mi5 που ειχα... Κ δεν ξερω αν θα βελτιωθει μεσω προγραμματος απο την xiaomi....
      Ισχύει για την μπροστινή. Την περιμενα πολύ καλύτερη.
      Το έχει κανεις χωρις θηκη? Ξερουμε αν χαράζεται ευκολα γενικε η είναι ανθεκτικό?
    • Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2

Και όλο το βράδυ κατανάλωσε περίπου 10% που είναι αρκετά παράξενο.
    • Δοκίμασε το βράδυ γιατί βλέπω δεν έχεις καλό σήμα σαν εμένα να το βάζεις σε 2g απο τα sim cards & mobile networks ->preferred network type και αν θες κλείνε gps. Είσαι και δίκαρτος βλέπω , όπως βλέπω και το drain. Πάντως και σε μένα κάνει κάτι κουλά παρόλο που μπορεί να είμαι σε wifi τρώει μπαταρία στο άσχετο με την τελευταία dev xtrv. Παρόλο που είσαι σε wifi όταν έχεις κλειστά δεδομένα αυτό βλέπει σήμα 4g και αν είναι αδύναμο εκεί που είσαι το cell τρώει . Άρα η προσωρινή λύση είναι η κάρτα που παίζεις δεδομένα σε 3g ή 2g. Στην άλλη βάλε το και αυτό να παίζει σε 2g και πες μου αν είδες διαφορά.
      Images
      • Screenshot_2018-02-12-11-47-11-639_com.miui.securitycenter.png

74,29 kB, 1.080×2.160, viewed 61 times
      • Screenshot_2018-02-12-11-50-24-811_com.miui.securitycenter.png

59,26 kB, 1.080×2.160, viewed 64 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H linuxilakis έγραψε:

Δοκίμασε το βράδυ γιατί βλέπω δεν έχεις καλό σήμα σαν εμένα να το βάζεις σε 2g απο τα sim cards & mobile networks ->preferred network type και αν θες κλείνε gps. Είσαι και δίκαρτος βλέπω , όπως βλέπω και το drain. Πάντως και σε μένα κάνει κάτι κουλά παρόλο που μπορεί να είμαι σε wifi τρώει μπαταρία στο άσχετο με την τελευταία dev xtrv. Παρόλο που είσαι σε wifi όταν έχεις κλειστά δεδομένα αυτό βλέπει σήμα 4g και αν είναι αδύναμο εκεί που είσαι το cell τρώει . Άρα η προσωρινή λύση είναι η κάρτα που παίζεις δεδομένα σε 3g ή 2g. Στην άλλη βάλε το και αυτό να παίζει σε 2g και πες μου αν είδες διαφορά.

Πως γινετε να βλεπει σημα 4G με τα δεδομένα κλειστά? Το gps το εχω battery saving.
      Αν αλλαζω τις καρτες σε 2-3g θα εχει αντίκτυπο στο σημα ή μόνο στα δεδομένα?
      Ειναι ωρες που κανει πολυ drain χωρίς λογο. Γι'αυτό χθες δεν πίστευα αυτο που ειδα με την οφισιαλ του φίλου.
    • Κάνε το και θα δείς διαφορά. Τώρα όσο αφορά τι βλέπει. Να σου πω τεχνικές λεπτομέρειες θα αρχίσω να λέω βλακείες αλλά πχ σπίτι που δεν έχω καλό σήμα στο 4g+ που είναι η 1800+ στην cosmote , έχω αδύναμο σήμα σαν εσένα. Μόλις γυρνάω να βρίσκει μπάντα 2g νομίζω παίζει 900/1800 τότε στο γράφημα γίνομαι πράσινος και έχω καλό stand by drain. Στα γράφω εμπειρικά. Επίσης να σου πώ πως σε σημεία που είναι αδυναμο το 4g με ανοιχτά η κλειστά δεδομένα όταν γυρνάει σε 3g ώστε να πάρω η να με πάρουν τηλέφωνο η φωνή του άλλου κάνει σαν να χάνετε . Πάει και έρχεται. Το έψαξα λίγο και βλέπω ένα θέμα με το aggregation. Αν και δεν θα έπρεπε. Με όλες τις ρομ είτε oficial είτε custom.
    • Ο/H linuxilakis έγραψε:

Κάνε το και θα δείς διαφορά. Τώρα όσο αφορά τι βλέπει. Να σου πω τεχνικές λεπτομέρειες θα αρχίσω να λέω βλακείες αλλά πχ σπίτι που δεν έχω καλό σήμα στο 4g+ που είναι η 1800+ στην cosmote , έχω αδύναμο σήμα σαν εσένα. Μόλις γυρνάω να βρίσκει μπάντα 2g νομίζω παίζει 900/1800 τότε στο γράφημα γίνομαι πράσινος και έχω καλό stand by drain. Στα γράφω εμπειρικά. Επίσης να σου πώ πως σε σημεία που είναι αδυναμο το 4g με ανοιχτά η κλειστά δεδομένα όταν γυρνάει σε 3g ώστε να πάρω η να με πάρουν τηλέφωνο η φωνή του άλλου κάνει σαν να χάνετε . Πάει και έρχεται. Το έψαξα λίγο και βλέπω ένα θέμα με το aggregation. Αν και δεν θα έπρεπε. Με όλες τις ρομ είτε oficial είτε custom.
      Κααταλαβα. Ωραια θα δοκιμάσω να αλλάξω τα δίκτυα. 2G στην καρτα που με παίρνουν τηλ και για δεδομένα θα το βαζω 4G οταν θελω να τα ανοιξω. (Μεγάλος μπελας βεβαια χαχα )
    • Όταν είσαι σε wifi τα βάζεις όλα 2g . Όταν είσαι έξω και θέλεις data τότε πατάς το κουμπί να γυρίσει σε 4g ή 3g που και αυτό έχει καλύτερη μπαταρία. Αναλόγως βέβαια την περιοχή και την κάλυψη.

Δοκίμασε και μου λές. Στις android 7 εκδόσεις δεν το έκανε αυτό το drain πάντως. Οπότε και εδώ κάποια στιγμή θα διορθωθεί.

Αν κάποιος με cosmote και αθήνα αντιμετωπίζει αυτό που λέω όταν έχει ανοιχτά τα δεδομένα ή και κλειστά στις ρυθμίσεις να βλέπει lte όμως, όπως είπα και παραπάνω..... (η φωνή να πηγαίνει και να έρχεται ...σαν να χάνετε κάπως) ...ας μου πει να μην νιώθω μόνος.

Bέβαια φαντάσου τον @tsine αν το κάνει αυτό που λέω πόσο sot θα βγάλει....χαχαχα 15 ώρες
    • Διαφήμιση
    • Μπορείτε να το βάλετε και σε airplane mode και να μην "καίει" τίποτα! :lol:

Πλάκα κάνω...

Δεν είναι λύσεις αυτές παιδιά. Συγγνώμη που παρεμβαίνω σαν την ΤΣ-TΣ αλλά δεν είναι λύσεις.
      Μόνο που διάβασα την συζήτηση αγανάκτησα. Μάλλον είναι που ζηλεύω πολύ. :D

Πάντως, προσωπικά, δεν θα έπαιζα με 2G-3G-4G για χάρη της μπαταρίας. Καρφωμένο 4G+ (να βάλω τώρα τα κλάματα ή αργότερα;;;; ;( ) και άς κάνει η μπαταρία ότι θέλει.

Όταν λέμε SOT η διάρκεια μπαταρίας, εννοούμε να είναι το τηλέφωνο λειτουργικό. Όχι να χρειάζεται να παίζεις 3 και λίγο με 4G,GPS,Wifi,Bluetooth κλπ. Αυτό για μένα δεν είναι SOT ... είναι SΙΤ (shit). :thumbdown:

=============== Φεβ 12th 2018, 12:20pm ===============

Ο/H linuxilakis έγραψε:

Αν κάποιος με cosmote και αθήνα αντιμετωπίζει αυτό που λέω όταν έχει ανοιχτά τα δεδομένα ή και κλειστά στις ρυθμίσεις να βλέπει lte όμως, όπως είπα και παραπάνω..... (η φωνή να πηγαίνει και να έρχεται ...σαν να χάνετε κάπως) ...ας μου πει να μην νιώθω μόνος.
      ...too bad αυτό φίλε... :/
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Μπορείτε να το βάλετε και σε airplane mode και να μην "καίει" τίποτα! :lol:

Πλάκα κάνω...

Δεν είναι λύσεις αυτές παιδιά. Συγγνώμη που παρεμβαίνω σαν την ΤΣ-TΣ αλλά δεν είναι λύσεις.
      Μόνο που διάβασα την συζήτηση αγανάκτησα. Μάλλον είναι που ζηλεύω πολύ. :D

Πάντως, προσωπικά, δεν θα έπαιζα με 2G-3G-4G για χάρη της μπαταρίας. Καρφωμένο 4G+ (να βάλω τώρα τα κλάματα ή αργότερα;;;; ;( ) και άς κάνει η μπαταρία ότι θέλει.

Όταν λέμε SOT η διάρκεια μπαταρίας, εννοούμε να είναι το τηλέφωνο λειτουργικό. Όχι να χρειάζεται να παίζεις 3 και λίγο με 4G,GPS,Wifi,Bluetooth κλπ. Αυτό για μένα δεν είναι SOT ... είναι SΙΤ (shit). :thumbdown:

=============== Φεβ 12th 2018, 12:20pm ===============

Ο/H linuxilakis έγραψε:

Όταν είσαι σε wifi τα βάζεις όλα 2g . Όταν είσαι έξω και θέλεις data τότε πατάς το κουμπί να γυρίσει σε 4g ή 3g που και αυτό έχει καλύτερη μπαταρία. Αναλόγως βέβαια την περιοχή και την κάλυψη.

Δοκίμασε και μου λές. Στις android 7 εκδόσεις δεν το έκανε αυτό το drain πάντως. Οπότε και εδώ κάποια στιγμή θα διορθωθεί.

Bέβαια φαντάσου τον @tsine αν το κάνει αυτό που λέω πόσο sot θα βγάλει....χαχαχα 15 ώρες

Ο/H linuxilakis έγραψε:

...too bad αυτό φίλε... :/
      Συμφωνώ απόλυτα. Γιαυτο ρωτησα αν θα εχω θεμα με το σημα του κινητού στο 2G γιατί όντας 2καρτος στη μια εχω παντα δεδομένα οποτε δε θα με πειραζε να βαζω την αλλη στο 2G . Βεβαια ναι δεν είναι λύσεις αυτες για κινητό ναυαρχίδα.
    • Σωστά τα λες Χρήστο ότι είναι shit... αλλά και εδώ οι δικτυάδες τηλεφωνάδες δεν είναι και ότι καλύτερο. Καρφωμένο το έχω το 4g+ αλλά πολλές φορές το drain δεν σ αφήνει...ένεκα και την νηπιακής 8άρας android που ακόμα θέλει δουλειά. Βάλτα όλα μαζί και θα καταλάβεις.

Πάντως στο γραφείο που είναι πιο έντονο το θέμα που έλεγα πριν... δεν το κάνει όλες τις ώρες της ημέρας. Θεωρώ λοιπόν πως όταν η κυψέλη φορτώνεται αρχίζει τα κουλά. Έψαξα να δώ που είναι η κεραία βρήκα ένα σαιτ άλλαξα ρομ διάβασα .... τελικά το συμπέρασμα μου είναι αντίστοιχο με κάποιους χρήστες του mix 2 στο εξωτερικό που δεν μπορούν να κάνουν κλήση ή να δεχθούν όταν είναι σε 4g plus και όταν γίνετε η μετάπτωση σε 3g για φωνή μπλοκάρει τα πάντα.Kαι μόνο με επανεκίνηση λειτουργεί ξανά
      Ή δεν έχουν καθόλοy data .
      Μόνο όταν το καρφώσουν σε 3g όλα είναι οκ. Εν ολίγοις το 4g plus δουλευει την b3 και κάνει aggregation με την 2700 για να επιτύχεις το μέγιστο download εκεί λοιπόν κάτι γίνετε και ....πρόβλημα. Άλλοι λένε ότι το τηλέφωνο κατασκευαστηκε βασικά για την αγορά της Αμερικής και έχει θέμα μόνο στα ευρωπαικά δίκτυα και όχι σε όλα. Άλλοι λένε ότι είναι θέμα firmware. Τι να πω. Εδώ πριν λίγο καιρό το ίδιο αντιμετώπισε ένα συμφορουμίτης που το λειτουργούσε στην Κορέα.

@pavlidisc και επειδή ξέρω ότι γουστάρεις η επόμενη εικόνα είναι για σένα. Μέσα στο γραφείο η ταχύτητα αυτή...
      Images
      • Screenshot_2018-02-12-12-33-34-671_org.zwanoo.android.speedtest.png

878,43 kB, 1.080×2.160, viewed 69 times
    • Αν και το σήμα σου φαίνεται καλό...το upload δεν μπορώ να πώ ότι τα σπάει.
      Παίζει ρόλο η ώρα...η μέρα...η κυψέλη...η σύνδεση...ο πάροχος....η συσκευή...παίζουν πολλά.

Το RN3 Pro με 4G δες τί έκαμνε:

Το S7 με 4G+ (ίδια κάρτα ίδιο νούμερο ίδια σύνδεση ίδιο μέρος)

Με το Mi5s δεν έχω κάνει μέτρηση. Θα κάνω και θα σε πώ.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Μου φαινεται οτι η china dev εχει περισσοτερα θεματα απο την global...εγω δεν εχω καθολου drain το βραδυ... Με ανοιχτα παντα ολα κ wifi καταναλωνει 2% στο 8ωρο περιπου...
      Mi 11 pro