Κ εγω ετσι ημουν στην αρχη... Συνηθεια ειναι...
Mi 11 pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣτείλε indoxαπο που το πήρες και με τι αποστολήΟ/H mula έγραψε:
Σήμερα μου ήρθε το τζαμακι της IMAK απο κινεζικό μαγαζί. Θα έλεγα οτι είναι πολυ καλο! Και σε εμφάνιση αλλά και στην απόκριση δεν έχω καταλάβει ακομη διαφορά.
Εγώ φοράω την μαμα θηκη (όταν με πιάνουν οι φόβοι που το έχω γυμνο) οποτε μια χαρα μπαίνει. Αρκετά φθηνό μου βγήκε οποτε το θεωρώ καλο. Δε μαρεσουν τα τζαμακια είναι η αλήθεια , προτιμώ την οθόνη έτσι όπως είναι αλλά κάνουν δουλειά ναι.Ο/H linuxilakis έγραψε:
@mula απλά να ξέρεις δεν μπαίνει σε όλες τις θήκες γιατί το σηκώνουν. Και κάτι άλλο σκουραίνει λίγο την οθόνη.. Δεν είναι εντελώς διαυγές. Απλά είναι ελάχιστο. Εγώ το έχω στην κατηγορία καβατζα μια παίζω με nillkin για αυτούς τους λόγους. Αλλά είναι άι το πιο καλό full που έχω φορέσει ποτέ σε όλα τα κινητά που ειχα
Ναι ισχύει για το IMAK . Έχεις κατα νου καμία καλή θήκη? Οχι στυλ πορτοφόλι και έτσι.Ο/H linuxilakis έγραψε:
,Εγώ πιστεύω ότι γλιστράει επικίνδυνα. Τεσπα γούστα είναι αυτά. Αλλά το imak πολύ καλό θα το χαρείς. Έχει και ωραία αίσθηση στην κύλιση.. Πολύ ποιοτικό..
Σευχαριστω πολύ. Μη μπαίνεις στον κόπο για τις θήκες θα τις τσεκαρω.Ο/H linuxilakis έγραψε:
Βολευομαι μια μια nillkin frosted που εντάξει δεν καλύπτει και πολλά άλλα έχει καλό grip. Έχω άλλη μια imak που ήρθε με το γυαλί που είναι λαστιχένια αλλά έχει καλό grip σε sandstone έκδοση με γωνίες με bumper βγαίνει και σιλικόνης αν την δεις στο Αλι στο imak store. Επίσης έφερα και μια από Ισπανία με δερμάτινη πίσω αίσθηση αλλά γλιστράει λίγο σαν την μαμά. Πιο πολύ φοράω την imak στη δουλειά και την nillkin για την βόλτα μου.
Xiaomi Mi Mix 2 Case Mi Mix 2 Cover IMAK Shock-resistant Shockproof Silicone Soft Transparent TPU Cover Case For Xiaomi Mi Mix2
Links θα σου βάλω όταν βρεθώ σε pc για να τα διορθώσω μην είναι affiliate links και έχουμε κίτρινες κάρτες