Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Την δουλειά του θα την κάνει απλά χαλάνε εύκολα. Παρε ένα μεγάλο που σου πρότεινε ο nas για μόνιμα στο σπίτι και ένα μικρό ώστε να το έχεις για portable χρήση.
-
Σε ευχαριστω πολυ ! Μολις το ανοιξω
θα βαλω τη ρομ για τα περαιτερω.. .
Το ανοιξα !! Πηρε ενα updtate και εχει μεσα ...
Καμμια συμβουλη ?
=============== Φεβ 28th 2018, 7:57am ===============
Καλημερα. Ειχα ενα redmi note 3 που το εχω δωσει στη κορη μου. Το εχω ξεκλειδωσει και του εχω βαλει μια stable . Μπορω με τον ιδιο λογαριασμο να ξεκλειδωσω τo mix 2 ? Φοραει αυτη που εχω βαλει screenshot . Να περιμενω oreo ? Πρεπει να το ξεκλειδωσω ? -
Καλημέρα, με ένα λογαριασμό ένα κινητό ανά 30 μέρες επιτρέπεται. Κάνε καλλίτερα ένα δεύτερο λογαριασμό.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Καλημέρα, με ένα λογαριασμό ένα κινητό ανά 30 μέρες επιτρέπεται. Κάνε καλλίτερα ένα δεύτερο λογαριασμό.
-
Οχι, δεν θα έχεις προβλήματα. Αν θελήσεις όμως να ξεκλειδώσεις το άλλο πρέπει να περάσουν 30 μέρες πάλι. Κάνε ένα νέο προτείνω εγώ...
-
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
Καλημέρα. Θα κάτσω το σαββατοκύριακο να ασχοληθώ με το ξεκλείδωμα και θα ενημερώσω. Με αυτή που φοράει μπορώ να προχωρήσω ή χρειάζεται να βάλω άλλη πρώτα;
-
Καλησπερα κ απο εμενα...
Επισης νεος κατοχος του θηριου κ απολυτα ευχαριστημενος εως τωρα...
Εχω μια μικρη απορια μονο...υπαρχει τροπος ειτε απο στοκ μενου ειτε με καποιο app να κανουμε assign συγκεκριμενο ηχο sms (οχι κλησης , δεν με ενδιαφερει) σε συγκεκριμενη επαφη?
Επισης γινεται να ρυθμισουμε για sms απο αυτη κ μονο την επαφη, να χτυπαει κανονικα ασχετως αν εχουμε το κινητο πχ σε δονηση ή silent?
Ο λογος που ρωταω ειναι οτι εχω στη μηχανη gps tracker με sim που στελνει sms alarms στο κινητο μου, και θα θελα να το ακουω παντου κ παντα (για ευνοητους λογους)...
Ευχαριστω...
=============== Μαρ 2nd 2018, 3:06pm ===============
Για οποιον ενδιαφερεται, βρηκα λυση για το παραπανω θεμα που εθεσα...ειναι μια εφαρμογη που λεγεται sms alarms..χτυπαει ακομα κ ειναι το κινητο σε σιγαση ή δονηση κ αν δεν το κλεισεις εχει λειτουργια παρομοια με το snooze στα ξυπνητηρια..ξαναχτυπαει δλδ σαν υπενθυμιση μετα απ οσο χρονο του εχεις ορισει....Μi Mix 2 -
Απο το λιγο που το εψαξα σε πολλες οθονες της xiaomi υπάρχει το προβλημα με τις blur οθονες στο scrolling ειμαι πολυ απογοητευμενος γτ ειναι πραγματικα πολυ εντονο σε σημειο να σου προκαλεί πονοκέφαλο το τηλεφωνο ειναι εξαιρετικό και ειναι πολυ κριμα να υπάρχουν τέτοια προβληματα...μια ερώτηση μονο κάποιος που εχει την developer oreo rom εχει παρατηρησει κατι αντιστοιχο αν ειναι να περιμένω την αναβάθμιση η απλα να παω σε κατι αλλο πιο ποιοτικο με amoled οθονη... ευχαριστω για τις απαντησεις σας
-
Εγω με developer δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο....Εκτος κ αν ειναι σε πολυ μικροτερο βαθμο...Γιατι δεν βαζεις την developer να δοκιμασεις???Mi 11 pro
-
Απο το updater?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0