Ναι....
Mi 11 pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H linuxilakis έγραψε:
Είναι το τέλειο smooth θα έλεγα εγώ. Χωρίς λοξυγγα χωρίς κομπιασματα .. Πολύ άμεσο και φοβερά γρήγορο όταν το θέλεις... Αυτός είναι ο ορισμός του smooth..
Νομίζω πως αν είχες δίπλα κάποιο άλλο κινητό θα έβλεπες την διαφορά.
Έχω άλλη εντύπωση όπως βλέπεις.
Να σημειώσω πως δεν έχω Facebook για να δω πως δουλεύει. Αλλά στο browser Tapatalk κ.α που δουλεύω είναι άψογο
Έχει πολύ γρήγορα απόκριση...δεν είναι απότομοτο
το κινητο ειναι smooth δεν κολαει ποτε πουθενα και για κανενα λογο.λειτουργει αψογα μπαταρια 2 μερες ανετα με φβ 4g+ wifi messenger multitasking serfing τηλεφωνα και ολα τα υπολοιπα εκτος απο παιχνιδια.το φβ πρωτη φορα που το ανοιγω και δεν κολλαει καθολου ανοιγει σφαιρα με wifi και με 4g+
βαζω 10 σε ολα,ομορφια ταχυτητα συνδεσημοτητα καμερα ηχος μπαταρια. δεν το εχω ξεκλειδωσει ειναι μανισιο ολα ειναι κλειδωμενα εχω china version stable
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να σώσω τα themes και μετά από factory reset να τα επαναφέρω;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Καλημερα και καλη εβδομαδα !Ο/H ovelix11 έγραψε:
Παραλληλα με το πιο πανω ερωτημα μου , ενα δευτερο που εχω ειναι οτι δεν βρισκω που απενεργοποιεις στις φωτογραφιες το αποτυπωμα που αφηνει σε καθε φωτο "shot on my mi mix 2" ...
Παραθετω και μια φωτο να μου πειτε τη γνωμη σας για τη ρομ που φοραει
Όταν ξεκλειδώσω και βάλω aroma θα μπορώ να βάλω από το mi cloud τα themes;Ο/H CHEVROLET SPARK έγραψε:
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Καλημερα και καλη εβδομαδα !Ο/H ovelix11 έγραψε:
Παραλληλα με το πιο πανω ερωτημα μου , ενα δευτερο που εχω ειναι οτι δεν βρισκω που απενεργοποιεις στις φωτογραφιες το αποτυπωμα που αφηνει σε καθε φωτο "shot on my mi mix 2" ...
Παραθετω και μια φωτο να μου πειτε τη γνωμη σας για τη ρομ που φοραει
ανοιγεις την καμερα δεξια επανω 3 παυλες σου ανοιγει καποιες επιλογες και πατας το device watermark
οσο για τα themes εχω τα εχω στο mi cloud και οταν κανω factory reset κανω restore απο cloud