Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Δοκιμασε να την κατεβασεις απο υπολογιστγ κ περασε την στο κινητο... Xtrv δεν εχεις??
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk -
Πήρα oreo stable China σφαίρα καλύτερη διαχείριση μνήμης. Με την πρώτη εκκίνησή του κινητου έχουμε ποιο πολυ μνήμη από ότι στην nougat. Air gensture full display mode με βόλεψαν πάρα πολύ κανω πολύ γρήγορο Multitasking. Wifi 4g+ ακόμα ποιο σφαίρα. Μπαταρία 2 μέρες άνετα. Γενικά το κινητο ειναι αψογο στα πάντα.[url=https://ibb.co/hRFrV7][im…_settings.png[/img][/url]
upload images -
Καλημέρα σε όλους.
Έχω κάνει εδώ και 2 εβδομάδες αίτημα για ξεκλείδωμα και ακόμα δεν έχω νεα, είναι φυσιολογικό ή πρέπει να κάνω κάτι;;
Επίσης εμένα δεν έχει έρθει κάποια ενημέρωση είμαι με Global 9,1 σταθερή και Android 7.1.1 -
Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις. Ίσως δεν σου ήρθε το SMS.
-
καλησπερα πηρα κ εγω ενα mi mix 2 k ειπα να τσεκαρω τον bootloader...το πηρα μεταχειρισμενο..μου ειπαν οτι δεν δουλεψε...κ απο οτι ειδα ειναι ολα true...ειναι ξεκλειδωτος αλλα ειναι ολλα true..παιζει κατι με αυτο?τωρα δεν ξερω πως ξεκλειδωσε ο bootloader...me τι τροπο..
-
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατά τη γνώμη μου, είναι να φλασάρεις μια επίσημη κινεζική fastboot rom και να κλειδώσεις τον bootloader και, στη συνέχεια, να ξεκλειδώσεις με δικό σου λογαριασμό. Αυτά αν φυσικά το κινητό που πήρες δεν έχει κάποιον Mi Λογαριασμό από τον προηγούμενο χρήστη.
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχεις τώρα;
ΥΓ. Τι εννοείς 'Μου είπαν ότι δεν δούλεψε'; -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις. Ίσως δεν σου ήρθε το SMS.
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις κατά τη γνώμη μου, είναι να φλασάρεις μια επίσημη κινεζική fastboot rom και να κλειδώσεις τον bootloader και, στη συνέχεια, να ξεκλειδώσεις με δικό σου λογαριασμό. Αυτά αν φυσικά το κινητό που πήρες δεν έχει κάποιον Mi Λογαριασμό από τον προηγούμενο χρήστη.
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια rom έχεις τώρα;
ΥΓ. Τι εννοείς 'Μου είπαν ότι δεν δούλεψε';
-
Official global stable έχεις.
Καλά έκανες και αφαιρεσες το παλιό σου τηλέφωνο, θα έπρεπε να το κάνεις τότε που το πούλησες, μια και ο νέος κάτοχος ενδέχεται να έχει πρόβλημα.
Αν μπεις στο λογαριασμό σου σε υπολογιστή φαίνεται το κινητό σου;
Μέσα στο κινητό έχεις περάσει τα στοιχεία του λογαριασμού σου;
Ξεκινάς με αυτά
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Και μετά προχωράμε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0