νεοτερα παιδια... 6 ωρες νορμαλ χρησης. (λιγα τηλεφωνα , 5λεπτα teamviewer για κατι τιμολογια, λιγο σκαλισμα) και η μπαταρια στο 88%. θεωρειται οκ????
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Αν συνεχίσεις έτσι θα πέσει έξω η ΔΕΗ φίλε μου. Κάνε λίγο χρήση...
-
τυπικη χρηση στην δουλεια μου ειναι... απλα λιγο ποιο συγκρατημενη.... )))))))
ετσι που το λες τοτε η μπαταρια καταρρεει)))))))))))
κοιτα αν ειναι να βγαζει με νορμαλ χρηση ενα 24ωρο τοτε κλαφτα ... τρεχω πισω στο MIMAX 2 που παει σφαιρα 3ημερο)))))))))) -
-
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ μου)))) φυσικα και ειναι η μερα με την νυχτα (Υπαρχουν διαφορες αλλα οχι οτι και το μαχ2 ειναι χαλια ) αλλα δεν θελω και να κραταει 1 μερα, ειχα πριν το MIX το MAX2 , το MAX1 , RN3 και το Mi3W .. ολα μου εβγαζαν ανετα 2 μερες . για αυτο ειχα βολευτει το ΜΑΧ2 ... παντως αν συνεχισει ετσι το ΜΙΧ θα βγαζει 2 μερες που θα ειμαι υπερευχαριστημενος για την αποδοση ου τηλεφωνου εκτος και αν το πιασει παλι το βραδυνο του οποτε και το πρωι το βαζω στην μεγγενη ))))))))))))))
-
Ο/H TOLIS38 έγραψε:
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ μου)))) φυσικα και ειναι η μερα με την νυχτα (Υπαρχουν διαφορες αλλα οχι οτι και το μαχ2 ειναι χαλια ) αλλα δεν θελω και να κραταει 1 μερα, ειχα πριν το MIX το MAX2 , το MAX1 , RN3 και το Mi3W .. ολα μου εβγαζαν ανετα 2 μερες . για αυτο ειχα βολευτει το ΜΑΧ2 ... παντως αν συνεχισει ετσι το ΜΙΧ θα βγαζει 2 μερες που θα ειμαι υπερευχαριστημενος για την αποδοση ου τηλεφωνου εκτος και αν το πιασει παλι το βραδυνο του οποτε και το πρωι το βαζω στην μεγγενη )))))))))))))) -
-
-
Βασικα κ εγω με global dev στις 5:30 ωρες sot ειμαι κ το φορτιζω κοντα στο 20% οχι πιο κατω κ βγαζει 2 ημερες...Mi 11 pro
-
Ο/H masterismos έγραψε:
@longus ποια ρομ φοράς?
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0