Χα χα χα… σωστός.Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Καο τι σε απασχολεί ποια φοραει;;; Αφού πάλι στην xtrv θα είσαι...
Απλά, μου είπαν πιο πάνω τα παιδιά να το ζητήσω με official
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΧα χα χα… σωστός.Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Καο τι σε απασχολεί ποια φοραει;;; Αφού πάλι στην xtrv θα είσαι...
Ετσι οπως ειμαι τωρα απο το recovery? Χρειαζεται να κανω format data kai υστερα?Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Βαλε την xtrv...Η άρωμα ακόμα έχει λίγα προβλήματακια...τα οποία θα λυθούν σιγά σιγά...
Ακολουθείς ακριβώς και βήμα - βήμα τις οδηγίες και θα είσαι οκ.Ο/H mula έγραψε:
Κανει reboot στο recovery και οχι στην ROM .Εχει δοκιμασει να βαλει κανεις αλλος την τελετυαια ρομ μετα την αλλαγη των source?
Κάνε Format Data και θα μπει στην MIUIΟ/H mula έγραψε:
Με το που πατησα reboot system μετα το περασμα της ρομ ,με πεταξε ξανα στο recovery.
Δεν μπαινει με τιποτα . Εβαλα τελικα την fastboot rom με την βοηθεια του @derveni . Το 6 βημα ειναι λαθος νομιζω. Οταν μπαινει η ρομ δεν σου εχει επιλογη format data.Εκτος αν πασ πισω πισω στην αρχικη. Εγω αρχικα που πηγα να βαλω την Arwma με πετουσε εξω απο την εγκατασταση για να μπορεσω να παω πισω και δεν ηξερα αν ηταν σωστο.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ακολουθείς ακριβώς και βήμα - βήμα τις οδηγίες και θα είσαι οκ.Την απλή XTRV να βάλεις προς το παρόν.Ο/H mula έγραψε:
Κανει reboot στο recovery και οχι στην ROM .Εχει δοκιμασει να βαλει κανεις αλλος την τελετυαια ρομ μετα την αλλαγη των source?
Η ARΩMA θέλει αλλαγές στο Recovery για να περάσει.
Κάνε Format Data και θα μπει στην MIUIΟ/H mula έγραψε:
Με το που πατησα reboot system μετα το περασμα της ρομ ,με πεταξε ξανα στο recovery.