Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
-
Ο/H masterismos έγραψε:
@nikosprov
Ξεκιναμε...μιας και έχω όρεξη
Για την google camera κατέβασε από το magisk το module Pixel Experience και κάνε επανεκκίνηση. Μετά εγκατεστησε το Gcam και είσαι έτοιμος.
Google Camera
GoogleCamera-Pixel3Mod-Arnova8G2-V1.apk
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χθες παρέλαβα το δικό μου mi mix 2. Πράγματι, δείχνει υπέροχο.
Εχει έρθει με την Global 9.1.2.0 NDEMIEI.
Εχει έρθει σαν αναβάθμιση η MIUI V9.5.6.0. ODEMIFA ΣΤΑΘΕΡΗ 1.6G. Να την εγκαταστήσω μέχρι να περάσω την xtrv ή έχει προβλήματα?
Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω τώρα (οδηγό για ξεκλείδωμα bootloader, εγκατάσταση xtrv κλπ)?
Ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια… -
Καλώς τα δέχτηκες.
Πρώτα αίτηση
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Βάλε οδηγούς
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Μετά ξεκλειδωμα
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Φαίνεται να μη χρειάζεται πια το vpn. Αν σου βγάλει σφάλμα στην προσπάθεια ανέβασε screenshot να το δούμε και να σου πούμε. -
@amavroudis ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Ξεκινάω ήδη.
Την αναβάθμιση? Την κάνω ή δεν οφελεί? -
Μπορείς να περάσεις και την official global dev πριν δοκιμάσεις το ξεκλείδωμα για να κάτσει σίγουρα. Εγώ έτσι το έκανα και δεν χρειαστηκα vpn.
Το κατεβάζεις από εδώ
MIUI ROM for Mi MIX 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
και περνάς έτσι
Xiaomi MIUI Official Forum
Μη κάνεις αναβάθμιση, δεν χρειάζεται... -
3 ερωτησούλες :
Στο δικό μου κινητό δεν υπάρχει το εικονίδιο mi account που γράφει στον οδηγό. Φυσιολογικό?
Εχω ηδη ενεργό λογαργιασμό mi account και mi cloud, απο παλιότερο (1 1/2 χρόνο περίπου) ξεκλείδωμα κινητού. Παιζει ρόλο στη διαδικασία?
Μήπως είναι προτιμότερο να γινει η διαδικασία απο windows και οχι απο το κινητό? -
Χρειάζεται και υπολογιστής και το κινητό.
Διάβασε τον οδηγό.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον παλιό σου λογαριασμό για ξεκλειδωμα, αν δεν τον έχεις χρησιμοποιήσει για ξεκλειδωμα τις τελευταίες 30 ημέρες σε άλλη συσκευή. -
Τζίφος...
Δεν μου βγαίνει τίποτε.
Προσπαθησα να περάσω την official global dev με βάση τον οδηγό και μου εβγαζε αυτό -
@geofust
Ναι, γιατί αναβάθμισες την stable πριν. Δεν χρειαζόταν, στο είπα πάνω...
Ξεκίνησε με την αίτηση και το ξεκλείδωμα.
Συμπληρωματικά ενεργοποίησε τα dev options πατώντας επαναλαμβάνομενα πάνω στο miui veraion στο about phone.
Μπες μέσα τους (settings, additional settings, dev options) και ενεργοποίησε το OEM unlock και USB debbuging καθώς και δέσε το τηλ σου με το mi λογαριασμό σου πατώντας πάνω στο mi unlock status.
Δες την περιγραφή του Χρήστου @derveni:
Αν σου βγάλει θέμα (error 10008), όπως αυτό που φαίνεται στη τελευταία φωτογραφία ακολουθείς εδώ:
Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer -
Την official προσπαθούσα, αλλα μου έβγαζε αυτο...
Στη συνέχεια προσπάθησα να εφαρμόσω τα βήματα του οδηγού για Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER].
Ξεκινάω το miflash_unlock και μοου κολλάει εδώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0