Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Πρωτες εντυπώσεις αριστες απο τη συσκευή , δεν την περιμενα τοσο smooth και γρηγορη ομολογώ.
Ερώτηση γιατι κολλησα. Οταν ειναι ενεργοποιημένα τα gestures πως πάω στις ρυθμισεις σε μια εφαρμογή? Π.χ είμαι στις επαφες ή στα μηνύματα και αν ήθελα να πάω στις ρυθμίσεις με τα πλήκτρα πατούσα παρατεταμένα το menu button, τώρα πως πάω? -
Δεν το καταλαβα ακριβως τις θες να κανεις.... Για να μπορεσω να σε βοηθησω....αν εννοεις που βαζεις στα πληκτρα τις συντομευσεις με παρατεταμενο πατημα κτλ... Εδω δεν υπαρχουν αυτα....Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Δεν το καταλαβα ακριβως τις θες να κανεις.... Για να μπορεσω να σε βοηθησω....αν εννοεις που βαζεις στα πληκτρα τις συντομευσεις με παρατεταμενο πατημα κτλ... Εδω δεν υπαρχουν αυτα....
Με τα gestures πως μπαίνω στις ρυθμίσεις μηνυμάτων ή επαφών? -
Δε μπαίνεις διότι τα gestures έχουν επιλογές
Πίσω
Home
Και home long
Απτην στιγμή που δεν έχεις κουμπιά και δε μπορείς να ρυθμίσεις το κουμπί menu δε μπορεί να σου δώσει την επιλογή που θες. Πρέπει να βάλεις πάλι τα on scrren buttons η να κατεβάσεις από το playstore κάποια εφαρμογή που ρυθμίζεις τα gestures τι να κάνουν. Βέβαια αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και ίσως κολλήματα καμία φορά μιας και δεν είναι βελτιστοποιημένα .Ο/H markito έγραψε:
Ο/H chrisnik έγραψε:
Δεν το καταλαβα ακριβως τις θες να κανεις.... Για να μπορεσω να σε βοηθησω....αν εννοεις που βαζεις στα πληκτρα τις συντομευσεις με παρατεταμενο πατημα κτλ... Εδω δεν υπαρχουν αυτα....
Με τα gestures πως μπαίνω στις ρυθμίσεις μηνυμάτων ή επαφών?
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Οταν εισαι στον τηλ καταλογο εχει τα κουμπια κατω να μπεις στις ρυθμισεις...στα μηνυματα πας κανονικα απο το μενου ρυθμισεων... Εφαρμογες συστηματος... Κτλ.. Δεν υπαρχει αλλος τροπος...
Μωρε τι βρηκες...??? Δεν το ειχα προσεξει αυτο καθολου... Αλλα δεν το χρησιμοποιω βέβαια ετσι...Mi 11 pro -
Ο/H chrisnik έγραψε:
Οταν εισαι στον τηλ καταλογο εχει τα κουμπια κατω να μπεις στις ρυθμισεις...στα μηνυματα πας κανονικα απο το μενου ρυθμισεων... Εφαρμογες συστηματος... Κτλ.. Δεν υπαρχει αλλος τροπος...
Μωρε τι βρηκες...??? Δεν το ειχα προσεξει αυτο καθολου... Αλλα δεν το χρησιμοποιω βέβαια ετσι...
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk -
Πες να σε μεταφερουν τωρα κ στο γκρουπ beta του mix2!!!Mi 11 pro
-
καλησπερα.. Κατοχος και εγω της συσκευης.. θα ηθελα να ξεκλειδωσω bootloader και εχω καποιες αποριες.. 1)οταν συνδεομαι στο λοηαριασμο mi και πηγαινω μετα στο mi unlock δεν μου λεει να περιμενω μου βγαζει οτι δεν εχει συνδεθει το τηλεφωνο, παροτι τον λογαριασμο τον εκανα τωρα.. τι παιζει? 2)μπορω να εχω global stable rom και απλα να ξεκλειδωσω? θα μπορουσε καποιος να μ στειλει με σειρα τα βηματα?
-
-
-
@elias kazas Για αρχή ανέβασε ένα screenshot από το ''σχετικά με το τηλέφωνο'' να δούμε ποια rom έχεις τώρα. Βάζεις το τηλέφωνο σε fastboot mode και δεν στο αναγνωρίζει το mi unlock? Γενικά μπορείς να ξεκλειδώσεις bootloader και να έχεις όποια rom θέλεις. Αν δη,ιούργησες το λογαριασμό mi τώρα πρέπει να κάνεις αίτηση για να ξεκλειδώσεις αλλά αυτό είναι άσχετο με το ότι δε σου αναγνωρίζει το τηλέφωνοWinners find a way, losers find an excuse
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0