κανεις δεν μπορει να μου πει?
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Δεν μπορεις εχω την εντυπωση να πας με οτα update.Θα χασεις το twrp κ γενικα θες clean instal κ αλλο twrp που να ειναι συμβατο με το oreo.Ο/H epica1977 έγραψε:
κανεις δεν μπορει να μου πει?
Mi 11 pro -
Με OTA δε μπορείς γιατί μόλις παει να κάνει reboot στο recovery δε θα βγει το στοκ. Από την άλλη την ρομ που θα κατεβάσεις απο τον updater δε μπορείς να την περάσεις από twrp. Άρα η λύση είναι... Κατεβάζεις την ρομ από τη σελίδατης miui, περναμε το τελευταιο twrp από το site της twrp και φλασαρεις την ρομ με full wipe. Και ξανα περνάς το twrp από fastboot για να περάσεις magiskΟ/H epica1977 έγραψε:
καλησπέρα έχω βάλει το Majestic και τo twrp και είμαι σε Nougat μπορώ να πάω με ΟΤΑ σε oreo?
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Μήπως όμως δεν εννοεί official αλλά custom?
-
Ota έχουν μόνο τα official είτε είναι stable είτε είναι beta αλλιώς θα έλεγε πιστεύω ότι είναι πχ σε LineageOS
Ο/H markito έγραψε:
Μήπως όμως δεν εννοεί official αλλά custom?
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
-
Νομίζω υπάρχει πιθανότητα να κλειδωσει ο bootloader. Πάντως αν κάνεις αυτό που σου είπα full wipe περάσεις την oreo με twrp και μετά κάνεις reboot θα είσαι οκ. Μπαίνεις πάλι fastboot περνας το twrp πάλι και βάζεις και το magisk. Εκτός αν θες να το βάλεις για να είσαι σιγουροοτξ μπήκε καθαραΟ/H epica1977 έγραψε:
official θελω...εαν φλασαρο fastboot rom tin teleytea oreo k meta ta kanw apo thn arxi?
κατεβαζο την ρομ σε zip? αφου θα την περασω με twrp...γιατι μετα να περασω καινουριο twrp? θα σβηστει?
-
Ναι θα σβηστεί θα περάσει το στοκ
Ο/H epica1977 έγραψε:
κατεβαζο την ρομ σε zip? αφου θα την περασω με twrp...γιατι μετα να περασω καινουριο twrp? θα σβηστει?
-
ota update μόνο οι vip εδώ έχουν και είναι βασισμένη σε global rom...και μπορείς να εχεις twrp και magisk και πολλά έξτρα από εδώ!!!
Για το android 8 θέλει το official twrp...
S.O.S από το 7 σε 8 format dataOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Έβαλες κανείς το Miflashpro tool?
Θα μπορείς όντως να βάζεις οποία ρομ θες μεσα απο εκει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0