Ούτε οι drivers είχαν θέμα.
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Όταν συνδέεις την συσκευή ακούγεται ο ήχος της σύνδεσης στο PC? Έκανες Restart το pc μετά την εγκατάσταση τον drivers? Έχεις ενεργοποιήσει τις απαραίτητες επιλογές στις ρυθμίσεις προγραμματιστή όπως OEM Unlock η adb κτλπΟ/H mula έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Ολα τα έκανα και στην εντολή fastboot devices το αναγνωρίζει κανονικά. Τωρα αυτα που λες για το oem κτλπ που τα βρίσκω? Παιζει να μην τα εχω κανει και ποτε.
Ο/H masterismos έγραψε:
Όταν συνδέεις την συσκευή ακούγεται ο ήχος της σύνδεσης στο PC? Έκανες Restart το pc μετά την εγκατάσταση τον drivers? Έχεις ενεργοποιήσει τις απαραίτητες επιλογές στις ρυθμίσεις προγραμματιστή όπως OEM Unlock η adb κτλπΟ/H mula έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Δες λίγο την φωτό παραπάνω. Δε το εχω πείραξε ποτε το oem. Μονο το usb debug..Ο/H masterismos έγραψε:
-
Τώρα την είδα . Μιλάμε για MI MIX 2 έτσι?Ο/H mula έγραψε:
Δες λίγο την φωτό παραπάνω. Δε το εχω πείραξε ποτε το oem. Μονο το usb debug..Ο/H masterismos έγραψε:
Σε ποια windows το κάνεις? Γιατί δεν ανοίγεις CMD σαν διαχειριστης μήπως το κάνει έκανες επαννεκινιση σε συσκευή και pc?
Άλλαξες θύρα USB?Το'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Ναι για mix 2. Τα εχω κάνει ολα αυτα.. πραγματικά είναι κουλό και το πιο κουλό ειναι οτι απο το recovery 3.2.1.2 πηγα να βαλω μεσω recovery το 3.2.1.3 ,εγραψε οτι μπηκε και μετα εκανε reboot στο 3.2.1.0 , απίστευτο. Και κατέβασα τωρα το recovery ωστε να εχω το τελευταίο.Ο/H masterismos έγραψε:
Τώρα την είδα . Μιλάμε για MI MIX 2 έτσι?Ο/H mula έγραψε:
Σε ποια windows το κάνεις? Γιατί δεν ανοίγεις CMD σαν διαχειριστης μήπως το κάνει έκανες επαννεκινιση σε συσκευή και pc?
Βασικά θήρα δεν άλλαξα και ειμαι με win 10. -
-
Είχα ναι. Και εβαλα ωστε να εχω την τελευταία για να περάσω και την τελευταία ρομ . Εγραψε οτι εγινε κανονικά η εγκατάσταση και οταν εκανα πάλι reboot στο recovery μου είχε περάσει την 3.2.1.0Ο/H masterismos έγραψε:
@mula έχεις ήδη ρεκοβερυ? Έβαλες στο twrp να περάσεις την καινούρια σαν Image και δε στη πέρασε? -
Άρα την ρομ τη πέρασες στο recovery έχεις θέμα?Ο/H mula έγραψε:
Είχα ναι. Και εβαλα ωστε να εχω την τελευταία για να περάσω και την τελευταία ρομ . Εγραψε οτι εγινε κανονικά η εγκατάσταση και οταν εκανα πάλι reboot στο recovery μου είχε περάσει την 3.2.1.0Ο/H masterismos έγραψε:
@mula έχεις ήδη ρεκοβερυ? Έβαλες στο twrp να περάσεις την καινούρια σαν Image και δε στη πέρασε?Το'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Είμαι με την 8.5.10 απο τοτε που βγηκε. Και πηγα που λες να περασω την 8.5.24. Την βαζω απο twrp αλλα δεν άνοιγε το wifi. Δοκιμάζω την αρωμα ,δεν ανοίγει το κινητό ποτέ ,μου αλλαζει το twrp μονο του(μαλλον γτ πατησα flash again απο τις custom επιλογές της αρωμα) και ύστερα περναω την 8.5.10. Την ξανακατεβαζω που λες άλλες 2 φορες. Μια απο το πισι και μια απο τον updater( για να την περάσω με ota) . Παλι δεν εχω wifi και παω στα setting και συνειδητοποιώ ότι στην έκδοση και στις 2 περιπτώσεις γραφει 8.5.10 και ετσι αποφάσισα να την βαλω με clean install. Και σήμερα παω να βάλω το τελευταίο twrp και την συνέχεια την ξέρεις παραπάνω. .Ο/H masterismos έγραψε:
Άρα την ρομ τη πέρασες στο recovery έχεις θέμα?Ο/H mula έγραψε:
@mula έχεις ήδη ρεκοβερυ? Έβαλες στο twrp να περάσεις την καινούρια σαν Image και δε στη πέρασε? -
Edit by NasDriverΛίγη προσοχή με τις παραθέσεις, δύο άτομα μιλάτε και τα μηνύματα στις παραθέσεις είναι πιο πολλά από τις ίδιες τις απαντήσεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0