Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Ναι, γυρω στης 5 φορες τελικά ξαναεβαλα την προηγουμενη που έχω και δούλευει κανονικα. Οταν περασα και την gcam απο το aroma menu ενω δούλευε οταν επελεγες Hdr+ κρασαρε η εφαρμογη, με ενεργό το cam2api
-
-
-
-
Γιαβτην ώρα μόνο το mail της miui δεν δουλεύει...αλλά μπορεί να φταίει που την πέρασα από πάνω!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Καλησπερα, πάλι κάτι δε γίνετε σωστά με το mix 2 μου ή κάτι δε κάνω εγώ σωστα.
Φορουσα την τελευταια fastboot dev. Σημερα ειπα να δοκιμάσω την XTRV 8.6.6 . Πέρασα το twrp και ακολούθησα τις πρώτες οφηγίες απο το μέιλ , με φορματ data κτλπ.
Τα εκανα ολα και οταν εκανε reboot στο recovery ξανα δεν αναγνωρίζει το storage. Μου βγαζει οτι ειναι 0Mb κιόλας.
Το κινητο στο Pc αναγνωρίζετε κανονικα αλλα όχι ο αποθηκευττικός του χώρος.
Πραγματικα δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει. -
@mula με format data σβήνεις και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Πήγαινε στη διαχείριση συσκευών και δες αν διαβάζει σωστά τη συσκευή το pc. Αν έχει θαυμαστικό στη συσκευή πάτα δεξί κλικ πάνω για να σου κατεβάσει τους drivers.
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
format data δεν είναι wipe data.
Μήπως έκανες το δεύτερο;Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
@mula με format data σβήνεις και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Πήγαινε στη διαχείριση συσκευών και δες αν διαβάζει σωστά τη συσκευή το pc. Αν έχει θαυμαστικό στη συσκευή πάτα δεξί κλικ πάνω για να σου κατεβάσει τους drivers.
.
Τωρα απλα κανω format data ή χρειάζεται και τα wipes?
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk -
Αν κάνεις format data δεν ειναι λογικό το twrp να βλέπει τον αποθηκευτικό σου χώρο 0 μετά απο reboot recovery.
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν κάνεις format data δεν ειναι λογικό το twrp να βλέπει τον αποθηκευτικό σου χώρο 0 μετά απο reboot recovery.
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο..
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0