Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
προσπάθησα να αλλάξω ταπετσαρία μετά την εγκατάσταση της μιουι 10. Προσπαθώντας να επιστρέψω στη προηγούμενη δε μου δίνει την δυνατότητα να βάλω live wallpaper. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω;
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
προσπάθησα να αλλάξω ταπετσαρία μετά την εγκατάσταση της μιουι 10. Προσπαθώντας να επιστρέψω στη προηγούμενη δε μου δίνει την δυνατότητα να βάλω live wallpaper. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
Εγώ έχω το 500firepapare εδώ και πολύ καιρό. Πριν αυτό είχα σα επιλογή που είχε έρθει μαζί με τις ρυθμίσεις από την 9 μετά τη αναβάθμιση σε 10. Όταν μπήκε όμως ένα άλλο θέμα και wallpaper δε μπορώ να ορίσω πάλι τη εφαρμογή σα ταπετσαρία
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
-
-
-
Καλησπέρα.
Θα ήθελα ξανά τη βοήθειά σας.
Στην Αναβάθμιση του κινητού, μου ήρθε ενημέρωση για την νέα rom. Αφού έκανα λήψη, πάτησα την εγκατάσταση.
Στο τέλος της εγκατάστασης, έκανα το λάθος και πάτησα Πίσω. Απο εκείνη τη στιγμή δεν κατάφερα να βρω τρόπο να κάνω reboot, μέχριπου πάτησα Κατάργηση εγκατάστασης.
Εκανε reboot, αλλά δεν ανοίγει. Έχει μείνει κολλημένο στο λογότυπο για πάνω απο μισή ώρα. Προσπάθησα με το πλήκτρο on/of + volume+, πάλι το ίδιο κόλλημα. Δοκίμασα και με volume-, πάλι το ίδιο.
Τι έκανα? Υπάρχει σωτηρία?
Κατάφερα τελικά να ανοίξω το TVRP. Έκανα εγκατάσταση εκ νέου την νεα rom. Ολοκλήρωσα σωστά την έξοδο, αλλα και πάλι κόλλησε στο λογότυπο... -
Κανε format data...επανεκκινηση twrp....βαλε καλωδιο στον υπολογιστη και περνα την rom που θελεις στην μνημη του κινητου.....και κανε την εγκατασταση οπως γνωριζεις..φανταζομαι πως προσπαθεις να βαλεις καποια miui 10
-
Ο/H tsarlam έγραψε:
Κανε format data...επανεκκινηση twrp....βαλε καλωδιο στον υπολογιστη και περνα την rom που θελεις στην μνημη του κινητου.....και κανε την εγκατασταση οπως γνωριζεις..φανταζομαι πως προσπαθεις να βαλεις καποια miui 10
Θα το δοκιμάσω και με fr.
Ευχαριστώ -
Ο/H geofust έγραψε:
Θα το δοκιμάσω και με fr.
Ευχαριστώ
Άλλο είναι το Factory Reset, και άλλο το Format Data.
Στο Format Data θα χάσεις όλα όσα έχεις στην συσκευή ακόμη και στον εσωτερικό χώρο (SD-Card)
Ποια ROM είχες πριν βάλεις την τελευταία 8.7.3 ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0