Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους και εάν ναι, μπορείς να βάλεις μια φώτο να δούμε τι λέει ?
-
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς γιατί δεν μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ενώ όλα τα κάνω σωστά
-
Εντωμεταξύ δεν έχω πρόβλημα μπαίνω και από το λαπτοπ και από το κινητό στο Mi Account
-
Θα πρέπει να κάνεις επαναφορά κωδικού από το mi cloud ---> Mi Cloud
Σε αυτό το κομμάτι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε -
Καλησπέρα. Για να πάμε από developer σε stable τι πρέπει να κάνουμε; factory reset; αρκει ένα wipe cashe- dalvik; ειμαι με την 8.9.13 και σκέφτομαι να δοκιμασω την σταθερη. (την οποία επειδή δεν υπάρχει κάπου ή τελευταία, λέω να βάλω την τελευταία 9αρα και να την ψάξω Ota)
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μου βγάζει δύο Mi Account πως διαγράφω το ένα από τα δύο άλλο μου δείχνει στην συσκευή στης ρυθμίσεις και άλλο στο φυλλομετριτη
-
Σε καμία περίπτωση δεν θα κάνεις διαγραφή mi account... ανάκτηση θα κάνεις...
Λογικά το ένα έχει γίνει με εμαιλ ξαι το άλλο με αριθμό κινητού... πρέπει να κάνεις ανάκτηση και στα δύο ή σε αυτό που δεν μπορείς να μπεις, ελέγχοντας τα id τους -
Μου βγάζει και τα δυο Account απλά το ένα έχει διαφορετικό id στο ένα δεν παίρνει τον αριθμό τηλεφώνου και στο άλλο δεν παίρνει το mail δεν βγάζω άκρη και δεν μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
-
Πως μπορούμε να αλλάξουμε τα id
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0