Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Καλημέρα καλημέρα παίδες,
ευτυχής κάτοχος από εχθές, και μιας και απείχα καιρό από το άθλημα..
Μερικές ερωτήσεις, άσχετες μεταξύ τους αλλά αφορούν την συσκευή.
Που βρίσκουμε ακουστικά type C ή και αντάπτορα 3.5mm F -> type C ?
Έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο πρώτης εγκατάστασης rom από εδώ
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
?
Από global stable 10.0.2.0
Μιας και σε λιγότερο από 60 ώρες θα είμαι Unlocked -εχθές έκανα αίτηση, 72 ώρες είπε-, να προετοιμάζομαι.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Με ανάλογη αναζήτηση , type c headphone πχ
Όχι, δεν έχει αλλάξει κάτι, πλην του ARB που θα πρέπει να δεις εάν έχεις -
Νταξ', αυτό το οτι, ενώ έχω αγοράσει ΝΟΜΙΜΑ την συσκευή στο κόστος που έχει ορίσει η εταιρεία, και κάποιος κινέζος στην μακρινή Κίνα, έχει αποφασίσει ότι δεν μου ανήκει, με ξεπερνάει...
Θα μου πεις, τότε τι ασχολείσαι...
Θα σου πω, δίκιο έχεις...
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Ο/H Opanos έγραψε:
έχει αποφασίσει ότι δεν μου ανήκει, με ξεπερνάει...
-
Πρώτα πρώτα με το unlock...
Έχω διαβάσει μέχρι και για 1000 ώρες αναμονής -έλεος πια-, άσχετα αν εμένα μου έδειξε 72 εχθές.
Θα έπρεπε να είναι κατ αρχάς unlocked ή στην χειρότερη να είναι μηδενική η αναμονή.
Κατόπιν, βάζει εμπόδια στην απρόσκοπτη και ολοκληρωτική διαχείριση της συσκευής από εσένα -τον καθένα σαν εμένα εννοώ- ο οποίος δεν έχει και τις υπεργνώσεις που έχεις εσύ και αρκετοί άλλοι φίλοι εδώ μέσα.
Ε, όλο αυτό, εμένα θα με οδηγήσουν τελικά, σε εγκατάσταση custom rom από τις τόσες που υπάρχουν και θα ξεμπερδέψω μια και καλή, όταν βαρεθώ να διαβάζω -λες και δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω-
Είμαι ξύπνιος από τις 5, και έχω ήδη ανεβάσει στροφές...Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Το locked bootloader δεν είναι κακό διότι αφορά θέμα ασφάλειας σε περίπτωση κλοπής η να χάσεις την συσκευή σου,τώρα το θέμα αναμονής είναι ένα θέμα οντως.Εμπόδια στην διαχείριση δεν μπορώ να πω πως έχει για τον μέσο χρήστη
-
-
Ο/H Opanos έγραψε:
Έχει περάσει κανείς nova launcher -ή όποιον άλλον- και να έχει συναντήσει προβλήματα?
Υπάρχει conflict με την miui?
-
Αν κάποιος θέλει να πάει σε custom rom (Lineage πχ), αρκεί το format data ή όχι.
Αν ναι, έτσι και θελήσει να επιστρέψει αρκεί το ίδο?Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Για να πας σε custom rom ακολούθησε τις οδηγίες εγκατάστασης που σου λέει ο δημιουργός της custom rom.
Για να γυρίσεις περνάς μια fastboot με miflash χωρίς να κλειδώσεις και ακολούθως twrp και την xtrv. -
Καλησπέρα. Είμαι πολύ εκνευρισμένος με την Xiaomi και ειδικά με το MI MIX 2. Το τηλέφωνό ΞΕΒΑΨΕ. Η πάνω δεξιά γωνία έχει ξεβαψει και ξεκινά και σε ένα σημείο κάτω δεξιά. Έχω στείλει μήνυμα στο κατάστημα που το αγόρασα (ΚΙΝΑ). Δείτε φωτό. Δεν μου έχει πέσει δεν έχει γρατζουνιά και πιθανόν έχει συμβεί από τη τσέπη του παντελονιού βάλε βγάλε.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0