Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
-
-
Εγώ τα έχω κάνει ολα. Έχω αρκετή εμπειρία με όλα αυτά. Είναι η πρώτη μέρα που το έχω σε λειτουργία απλά αν το συγκρίνω με το xiaomi redmi note 3 pro se νομίζω πως καταναλώνει την μπαταρία λίγο πιο γρήγορα και γι'αυτό τον λόγο ρώτησα. Όπως και το ηχείο είναι λίγο χαμηλότερο έτσι δεν είναι;
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Οκ το καταλαβαίνω και το σέβομαι αυτό που λες. Απλά μου έκανε εντύπωση το εξής. Ενώ είχα πριν το update 96% μπαταρία μετά το update άνοιξε το τηλ με 84%. Λες να στρώσει ή το κάνουν όλα?
Όσο αφορά τον ήχο κλήσης έτσι αδύναμος είναι;
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Άσε να περάσεις λίγο χρόνος και να κάνεις κάνα δυο τρεις κύκλους φόρτισης και θα βγάλεις συμπεράσματα.
Για ήχο κλήσης βάλε κάποιον άλλο και δοκίμασε. Όλοι αδύναμοι είναι; Δεν είχα ποτέ θέμα... -
Για το χρόνο της μπαταρίας θα συμφωνήσω κι εγώ ότι το chiron έχει πιο δυνατούς επεξεργαστές άρα όπως είναι λογικό θα έχει άλλες ανάγκες σε ισχύ. Όσον αφορά τους ήχους, δεν έχω πρόβλημα. Να φανταστείς ότι τον βάζω περίπου στο 80% γιατί θεωρώ το κουδούνισμα ενοχλητικά υψηλό όταν είναι στο τέρμαWinners find a way, losers find an excuse
-
-
-
Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη.Εχωωεδω και δύο εβδομάδες το κινητό το οποίο το πήρα μεταχειρισμένο από εξωτερικό.Παρατηρω ότι με την 10.2.2 global stable που έβαλα όταν το πήρα βγάζω 3 ώρα και κάτι με το ζόρι οθόνη.Τοσο βγάζετε και εσείς η πρέπει να αλλάξω μπαταρία μήπως τα έχει φτύσει αυτή που έχω.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με την 9.3.28 dev βγάζω 5,5 ώρες sot.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0