Τις είχαν βγάλει τις Android 9 το καλοκαίρι και τις απέσυραν μετά από λίγο. Για αυτό δεν έχεις αναβάθμιση. Αν θες να την περάσεις χειροκίνητα από τον updater κατέβασε την από εδώΟ/H tsagod έγραψε:
Όχι, λέει δεν υπάρχει καμία...
Εγώ όμως διαβάζω ότι έχει android pie για το κινητό...
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
-
Οχι μια χαρά είναι. Εγώ την έχω σε mi6 που είναι σχεδόν ίδιο με το mi mix 2 αφού έχουν το ίδιο chipset. Σκέψου ότι πολύ την πέρασαν πριν την αποσύρουν και δεν έχουν αναφέρει κάτι σημαντικό. Βέβαια επειδή ανεβαίνεις Android αν δεις να έχει τίποτα θέματα ίσως χρειαστεί να κάνεις μια επαναφορά ρυθμίσεων μετά. Οπότε περνα την αν βιάζεσαι. Αλλιώς αν περιμένεις σε 15-20 μέρες θα δώσουν και την miui 11 λογικα.
-
Ο/H apostolisni έγραψε:
Οχι μια χαρά είναι. Εγώ την έχω σε mi6 που είναι σχεδόν ίδιο με το mi mix 2 αφού έχουν το ίδιο chipset. Σκέψου ότι πολύ την πέρασαν πριν την αποσύρουν και δεν έχουν αναφέρει κάτι σημαντικό. Βέβαια επειδή ανεβαίνεις Android αν δεις να έχει τίποτα θέματα ίσως χρειαστεί να κάνεις μια επαναφορά ρυθμίσεων μετά. Οπότε περνα την αν βιάζεσαι. Αλλιώς αν περιμένεις σε 15-20 μέρες θα δώσουν και την miui 11 λογικα.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Χύμα στη μνήμη.
-
-
-
-
Εννοείς το κεντρικό σώμα του τηλεφώνου;
Δες.στο dragon-tt -
-
-
Έχω miui 10 global 9.6.27 . Δε έχει έρθει η αναβάθμιση ακόμη. Πρέπει να τη κάνω χειροκίνητα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0