Διαφήμιση

Redmi 4x - Πρόβλημα 4G λόγω band [SOLVED]

• Διορθώθηκε
    • Redmi 4x - Πρόβλημα 4G λόγω band [SOLVED]

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Πριν ένα μήνα αγόρασα απο gearbest το redmi 4x (Xiaomi Redmi 4X 4G Smartphone INTERNATIONAL VERSION 4GB RAM 64GB ROM-$228.32 Online Shopping| GearBest.com), international version 4GB -64GB. Ως χάπατο που είμαι δεν φρόντισα να τσεκάρω τα supported bands και τώρα την έχω πατήσει.
      Το κινητό δεν πιάνει 4G με τίποτα, άντε που και που κανα 3G αλλά κυρίως είναι στο H+. Είμαι στη Vodafone. Να σημειώσω ότι έχω καινούρια SIM, έχω ενεργοποιημένο το 4G απο τον πάροχο, και οτι το κινητο πιάνει 4g με SIM Cosmote. Το κινητό ειναι Non-rooted με MIUI 9.1.1.0.

Από ό,τι καταλαβαίνω και διαβαζω online, πρέπει να είναι θέμα Band; Υπάρχει κάποια λύση;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Μάλλον έχεις θέμα όντως με την band 20, αν και θα ήταν καλύτερα να πας από ένα κατάστημα Vodafone να το δείτε κι εκεί μήπως θέλει κάποια ρύθμιση που δεν έχει περαστεί αυτόματα, ειδικά με το APN.
    • Ο/H Meer έγραψε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Πριν ένα μήνα αγόρασα απο gearbest το redmi 4x (Xiaomi Redmi 4X 4G Smartphone INTERNATIONAL VERSION 4GB RAM 64GB ROM-$228.32 Online Shopping| GearBest.com), international version 4GB -64GB. Ως χάπατο που είμαι δεν φρόντισα να τσεκάρω τα supported bands και τώρα την έχω πατήσει.
      Το κινητό δεν πιάνει 4G με τίποτα, άντε που και που κανα 3G αλλά κυρίως είναι στο H+. Είμαι στη Vodafone. Να σημειώσω ότι έχω καινούρια SIM, έχω ενεργοποιημένο το 4G απο τον πάροχο, και οτι το κινητο πιάνει 4g με SIM Cosmote. Το κινητό ειναι Non-rooted με MIUI 9.1.1.0.

Από ό,τι καταλαβαίνω και διαβαζω online, πρέπει να είναι θέμα Band; Υπάρχει κάποια λύση;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
      Το Η+ πάντως είναι ανώτερο/ταχύτερο από το 3G ("3,5G" λέγεται στην "πιάτσα"). Επειδή από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι το θεωρείς υποδεέστερο.
      Επί της ουσίας του προβλήματός σου, αν δεν βλέπεις πουθενά (όχι μόνο στο σπίτι σου π.χ.) 4G με τη Vodafone πρέπει να ελέγξεις ότι έχεις καινούργια SIM και ότι όντως έχει ενεργοποιηθεί το 4G. Εκεί με παραπέμπουν εμένα να πιθανολογήσω αυτά που γράφεις και όχι ότι το πρόβλημα είναι η έλλειψη της Β20.
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το έλυσα με τη vodafone όπως προτείνατε - κάτι είχε σκαλώσει με το πρόγραμμα 4G στη σύνδεση μου και οι τύποι απλά το απενεργοποίησαν και το ξαναενεργοποίησαν. ("have you tried turning it off and on again?")
      Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!