[XTRV-7.12.28 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/12 16:59)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H gripas4 έγραψε:
Καλησπέρα, χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους!
Εδώ και μερικές ρομ έχω πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας σε Redmi note 3 pro Kenzo. Κάποιες φορές δεν βγάζω ούτε μέρα ολόκληρη με μέση χρήση. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Χρησιμοποιώ 2 κάρτες με τα δεδομένα συνήθως ανοιχτά αλλά και πάλι η χρήση δεν δικαιολογεί την μειωμένη διάρκεια.
-
Καλησπέρα παιδιά, εγώ παρατήρησα ότι δε συγχρονιζονται οι φωτογραφιες μου με το micloud.
-
-
Τελικα μετα απο ψαξιμο κ f.reset το θεμα με την ταχύτητα του ιντερνέτ που ειχα τοσες μέρες οφείλεται στην ταυτόχρονη σύνδεση με bt του mi band 2... Κλείνοντας το bt ολα μια χαρά, ανοίγοντας το παλι μαύρο χάλι το WiFi. Δεν μπορουν να συνυπάρξουν αυτά τα δύο????
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Τελικα μετα απο ψαξιμο κ f.reset το θεμα με την ταχύτητα του ιντερνέτ που ειχα τοσες μέρες οφείλεται στην ταυτόχρονη σύνδεση με bt του mi band 2... Κλείνοντας το bt ολα μια χαρά, ανοίγοντας το παλι μαύρο χάλι το WiFi. Δεν μπορουν να συνυπάρξουν αυτά τα δύο????
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
[Changelog - Global] MIUI 9 Global Beta ROM 8.1.4 Released: Full Changelog and Download Links!
Note: Update is suspended for Redmi 4A,????????????????????
τζιφος για εμας σημερα???
" Γεωπόνος”
-
-
Επίσης δεν βλέπω καμία διόρθωση στο Σαρωτή/Έγγραφο που στην προηγούμενη δεν δουλεύει.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Καλημέρα. Σε αυτήν την ρομ παρατήρησα ότι έχει πολύ κατανάλωση η μπαταρία από το Google services. Το έχει προσέξει κάποιος άλλος; μπορώ να κάνω καμιά ρύθμιση για να βελτιωθεί;
-
παιδες τουλαχιστον για εμας που δεν θα παρουμε την νεα ρομ σημερα θα μας φτιαξετε την καμερα που σκαει Η θα γυρισω πισω ??????
" Γεωπόνος”
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0